Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
képernyővédőfóliám van 4 colos, 2 darab. Megválnék tőle bármi áron, mivel használni nem tudom.
nokia 2630 is megvan még. -
gabx76
őstag
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Maxdata M-Book 1200X
Mostanában kizárólag pókerre vagy tippelgetésre használt laptop. Kitűnő állapotban, újra telepítve jogtiszta Windows XP-vel.
Akku: több mint 1 órás.
CPU AMD Athlon XP 2600+
RAM 512MB DDR
HDD 80GB ATA
ODD DVD -/+ RW
Wifi nincs benn. de van hely bővitőkártyának és még memóriának is.Zsanérok masszívak.
Karcmentes állapotban, sürgősen eladó, bár nem pécsen van de akár le is visszük. Garanciát 1 hónapot vállalunk.Pécsre 28.000Ftért házhoz szállítjuk.
Ma sürgősen aladó holnap már csak simán eladó lesz..
[ Szerkesztve ]
-
stuntmanmike
tag
Kérdem én, mért lehet a Tajtinál ~70k-s fülest rendelni, ha nem biztosítanak lehetőséget kipróbálásra a vásárlás előtt? Egy országos cégről van szó, könyörgöm, adjanak már magukra...
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
válasz stuntmanmike #26704 üzenetére
Lehet en gondolom rosszul, de aki 70k ert vasarol fulest annak mar tellik arra, hogy felutazzon pestre azt ott nezelodjon. Valoszinuleg meg kedvezobben tud vasarolni mint itt.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Kaics
aktív tag
E-TEN glofiish X600
Újszerű, 160x225 cm-es bézs színű I. oszt. szőnyeg
D-Link DFE-808TX 8-Port Fast Ethernet Hub dobozában teszteletlenül (kérésre csekkolom)
Motorstorm PS3Képet, infót kérésre.
-
Dare2Live
félisten
válasz stuntmanmike #26704 üzenetére
Ahogy mondod Tajti nem ad magára. Vhol érthető egy 70ks fülshez már dac+füles erősítő is dukál és ha Pécsen havonta elvisznek egyet az neki nem tétel.
btw ha pont denon d2000 + canamp + emu0202 ben gondolkodsz akkor abban tudok segíteni...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Vaze
őstag
Még mindig van egy elado ilyenem....
Csere is érdekelKeresek sdramot minimum 128mb/133 mhz
Akinek van és odaadná ocso valamiért az kérem irjon privit
KöszönömÉs még ez is megvan:
Elado egy Canon, CanoScan 4200F negativ film szkenelo...
Uj alapotban van,egyszer vagy ketszer hasznaltam ossz vissz,csak kiprobaltam hogy muxik a cuccos...
Egy kis bibi van vele az hogy Canadai adapter van hozza....
Ocso penzer vagy csere is érdekel irjon privit[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
mormota
senior tag
-
stuntmanmike
tag
válasz Bandus99 #26706 üzenetére
Ugyan annyi a forgalmazónál is mint a Tajtinál. Ha olcsóért akarnám akkor a sógorékhoz mennék. Az háborít fel benne hogy országos cégről van szó, van üzletük Pesten, a székhelyük pedig ha jól tudom Pellérd. Nem hiszem el hogy egy üzletükben sincs raktáron. Ha valóban nincs azért gáz, ha van és lusták leutaztatni akkor meg azért... Nem foglal sok helyet bőven elférne a napi / heti rendelést intéző furgonban. Arról nem is beszélve hogy aki ennyit szán fülesre az alap hogy előtte meg szeretné hallgatni. Bár nem tudom milyen vevőkörük van.
-
válasz stuntmanmike #26711 üzenetére
Na hát igen, ha valaki profinak mondja magát, akkor ne zigánykodjon ilyesmin hogy kipróbálható-e valami...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ap3x89
aktív tag
belkin armbandot ipod touchoz nem tud valaki 4000 ft ért?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
zsolt19900
őstag
Elég olcsón valakinek egy Jvc kd avx2 divix -es fejegység? 1din minden tartozékával!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Silencer83
addikt
2x1GB Kingmax 800mhz total egyforma azonositoju dual-ch. Kit elado
[link]KLDD48F-B8KU5
-
sittes79
addikt
szasztok,
Nem tudjátok hol lehet kapni papír keretes 3D szemcsiket Pécsett?
Valahol mintha láttam volna de nem ugrik be!!!!
Köszi
-
bijesz
aktív tag
Keresek olyan eszközt amivel SATA vinyót lehet rákötni IDE (PATA) portra.
Lehetőleg helyben és minnél olcsóbban.
tud valaki ilyet? -
DeniBoy
aktív tag
szal:
AlexandraAmiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
oyko
tag
Hibátlan állapotban lévő számítógép asztal eladó Pécsett!
Ár: 6.000 Ft
Érd: oyko@freemail.hu
Tel: 0630 223-6444Márk
-
a2d2
addikt
válasz sittes79 #26722 üzenetére
Ha gyorsan akarsz és olcsón, akkor lemész a papírboltba, és veszel egy vastagabb lapot, meg mellé egy piros meg egy kék A4 műanyag papírtartót , és házibarkács megcsinálod.
Ha nagyon belejöttél a dologba akkor csinálhatsz nekem is egyet, mert most kezdtem el játszani az Armored Princessel, és meglesném milyen a szemüveggel
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz sittes79 #26727 üzenetére
A magenta zöld szemüveg csak pár filmhez jó (kb. 3), és nem is szín hű, játékhoz más kell, ott shutteres akítv szemüveget használnak. Magenta zöld 250Ft-ért is van vaterán.
Saint_: mosolyország?
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
chungee
addikt
Jártas vki könyvelő tarifákban
1 betétitársaság kül- és beltag teljeskörű szolgáltatása (bérszámfejtés stb...). Mennyi lenne havonta
-
Topikgazda
Na, megjöttek a lemezek, akik kértek szóljanak, akik nem azok is szólhatnak, mert asszem kissé túlrendeltem magam
-
cotag
senior tag
Lenne egy eladó robogóm, hátha valakit érdekel. SUNDIRO "a cápa" 12éves, egy alapos felújítás ráférne. A burkolat több helyen sérült. A motor rúgásra indul, motorikusan jó! Képet kérésre küldök, az ár legyen 35.000ft
-
GTheo
tag
Valakinek nincs valami jó könyve, amiről lehetne mesélni, 80-150 oldal körüli, angolul, legfeljebb upper-intermediate nehézségű ?
Osztályozóm lesz pár hét múlva és a szóbelin könyvről kell mesélni. -
Orb1337
tag
Megfelelő ajánlat esetén eladóvá válhat a következő konfiguráció
Alaplap: Asus P5K (2db pci-e foglalat)
Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs)
Memória: 2x1GB Kingmax 1066Mhz
VGA: Sapphire Radeon HD4850 512MB PCI-E
HDD: 160GB Samsung SATA
ODD: NEC DVD-R/RW
Hang: SB Audigy 7.1
Ház: codegen fehér ház+ajándék mobilrack belső+frissen cserélt Deep tápA gép csakis egyben eladó, ajándékként a Call of Duty széria bármely tagját lehet választani.
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Elado egy David Helmet Motoros buko sisak,vadi uj álapotban van kb 1 hétig volt használatba,(vettem egy motort hozzá ezt a sisakot 1 hét után eladtam a motort ezért adom el a sisakot is)
Akit érdekel irjon privit...
sisak új ára 13K volt ennek ellenére nagyon olcson oda adom ha érdekel valakit.
Csináltam rola pár képet...
Sisak méret..: L[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
4sal3
aktív tag
hali. toshiba l500 eladó. t4300, 2giga ddr2,320as hdd. januári gép. árajánlatot dobjatok priviben
-
CodeRed
tag
eladó vackok!
[Notebook ram]
[Nokia mobilok]
[Eredeti OS x telepítő] -
endib
tag
Eladó egy fehér ide-133-s mobil rack. Kerettel, fiókkal.
Ha érdekel valakit, írjon -
Silencer83
addikt
Akinek megvan EREDETIBEN a Test Drive Unlimited es eladna, azonnal megvennem
-
Orb1337
tag
Tudja valaki mit jelentenek, mire jók a NotebookStore webáruházban a vásárlások után kapott pontok?
-
Vaze
őstag
hello
érdekel valakit egy Angol nyelvű Win Xp Prof eredeti lemez dobozával együtt ocso pizért vagy csere is érdekel
Várom a rengeteg privit[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs