Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark75
senior tag
Kell valakinek maxell dvd?Holnap Pécsen leszek,és van még pár henger.
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
válasz Dodder #27906 üzenetére
A HD Sentinel tökéletes és megbízható.. a vinyód fasza és jó áron van. A vicc a hirdetés és az amit mond meg ahogy.. Eszem ágában sincs kötekedni..
Csak a hirdetésed apropóján belinkeltem, remélem megérted, ha nem akkor megveszem csak hogy ne legyen harag..
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Codegen M609-CA eladó. Csak a ház, nuku csavarok. 5k
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Jadro
veterán
Biztos van aki tudja itt értékelni a következő videót: Uránváros felépítésének története képekben 2. rész.
Az első is nagyon jó és lesz hamadik is elvileg.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
#TOTTI
őstag
2x512Mb DDR2 667 Samsung memória eladó.. 5000-ért aki utal és bevállalja a postát annak 4000Ft.. mivel nem Pécsen vagyok.. De gyűjtök, úgyhogy szabadulnék tőle..
-
zsolt19900
őstag
Razer Piranha Fülesek is eladóak szintén új origi kivitelben 12k/db
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket:
-T-Home 15 Mbit/s internethez asztali gépbe tudtok valamilyen wifi kártyát, usb-t ajánlani, mivel a sebesség is megfelelő lesz? (több kábelnek már nincs helye a wifis routerben)-Kertiben régi panelban lakom, ahol a szobákban nincs földelt konnektor. Ha így működtetem a gyerkőc gépét, és a fázisceruzát a gépéhez érintem, a fázisceruza világít. Ha viszont földelt (konyha) konnektorba dugom, megszűnik ez a probléma. Tudtok valamilyen megoldást javasolni?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
bossvico
senior tag
Emberek, akik itt árulgattok mondjatok erre valamit.
Fent van jelenleg két hirdetésem itt a Ph-n, nem véletlen csak itt, erre kapok egy emilt, nem privi, meg beírás, emil, hogy adjam meg a számom mer érdekli.
Hát jó egyiknek megadom hogyakkorfelhív, fel is hívott, aztmajd másnap keres, oké, azótais hív, emilre se válaszolMásik megin add meg a számod. Megadtam, de ez nekem gyanus, hát most a számom kell, azt kész?
Más ki figyeli még az itteni hirdetéseket, ésmiért jó ha megadom a számomat.
Jártatok már így?
Asszem ezentúl egykét priviváltás után adom csak meg, ph-s usernek és a bekamerázott üzletbe lesz az adásvétel. Ha lesz. Nem otthon.Szerintetek?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
-
chungee
addikt
Keresek sürgibe olcsó wi-fis routert.
-
válasz Magnum_ #27925 üzenetére
Nekem már volt, hogy
"Inkább hívj fel mert nem szeretek írni"
Akkor húzz anyádba...
Mondjuk a vissza nem hívósok szerintem olyanok, akik akarnak venni valamit, aztán mégsem vesznek, de ezt ugyanúgy képtelenek PÜ-ben megírni, mint felhívni, hogy bocs nem...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
1hijjanhusz
senior tag
Powercolor PCS+ HD 4870 1GB eladó, 2év papiros garival- 27k
Accelero S1 + 2x Arctic F12 PWM PRO - 5k
[link]Illetve keresek: HD4890/HD5770/GTX260
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
rnrn
aktív tag
Gyerekek, gyors segítségre lenne szükségem!
Mobil klímára adtam a fejem, de nem akarok fejest ugrani...
Légyszi írjatok már nekem tapasztalatokat a működésről (zaj, hőfok, fogyasztás, stb.).
íegy 2,5 szobás panel nagy szobájába menne a kicsike. Gondolom nyitott ajtónál további helyiséget is le tud hűteni...Nagyon köszi!
-
Gergő_
őstag
eladó:
Ipod nano 1gen 1gb fekete
nokia 2630 voda
usb wifi adapter usb robotics(vistával nem kompatibilis! win7el nem próbáltam) -
TRob1
veterán
Azt gondolom tudod hogy valahol lyukat kell vágatnod és ott kivezetni azt.(kb.10 és 20 cm közötti átmérő, nemtom pontosan, típusfüggő is.) (mert ugye a hőt el kell vezetni valahová),
Az nem megoldás hogy kinyitod az ajtót vagy ablakot és azon kidugod a csövét, mert akkor csak fogyaszt de sokat nem hűt. Az hogy a többi szobát, helységet is lehűti e, nagyban függ a teljesítményétől is (nagyobb teljesítmény meg sajna nagyobb fogyasztás is).
üdv[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Sir Riccio
addikt
Keresnék jó állapotú karcmentes T-Mobile Pulse-t. Ajánlatokat PÜ-ben várok.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Magnum_
nagyúr
nem gyönyörűek, srácok?
I humbly and respectfully decline™
-
bossvico
senior tag
Én csak ezért nem vettem meg, de lehet te is olvastad:
A kondenzátor hűtését a belső (!), szobából kiszívott, egyszer már lehűtött levegővel oldják meg, így a kiszívott levegő helyére a szoba nyílászáróinak résein, szellőzőn stb. keresztül új kinti, nyári, meleg levegő kerül.
...
A gégecsöves változatú mobil klíma készülékeket hűtéstechnikával foglalkozó cég lévén,
elvből nem forgalmazzuk.Summa, túl sokat fogyaszt és a lehűtött levegőt kifújja a csövön.
De ha nem te fizeted, akkor gyííííííííííí.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
bijesz
aktív tag
Előző cégnél vettek egy ilyet.
Kb az előttem szólókkal tudok egyetérteni.Hűteni nem nagyon hűtőtt, de cserébe hangos volt és hordhatuk ki vödörszámra a vizet folyamatosan. Az elvezetés nálunk meg vlt oldva, de általában azt is macerás.
Nem ajánlom, viszont splitet 50 ezerért kapsz. falat kell fúrni ha barkácsolós vagy akkor beüzemelhető önállóan. A még 50ezres szerelési költség szerintem egy vicc.
-
Kaics
aktív tag
Belkin AC Anywhere 140W AC/DC Inverter eladó!
-
-
rnrn
aktív tag
Kösz szépen a klímás hozzászólásokat = nem veszek mobil klímást... :-)
-
Dodder
tag
Üdv!
Valakinek 60 Gb-os noti vinyó?[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
plaszy
őstag
PC ventiszabályozóhoz keresnék 2 darab Y elosztót. (3 eresből 2 db 3 ereset csinálót.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dodder
tag
Üdv.
Keresek 250-300 Gb körüli sata II winyót. Egy kevés Garancia is jó Lenne hozzá.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Sir Riccio
addikt
Ha véletlenül valaki T-s előfizut készül kötni, az előtte pls írjon nekem egy privit. Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
mark75
senior tag
független samsung s5230 érintős telo eladó,csak töltővel.16e
független nokia n70,csak töltővel,8e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok