Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
srácok! enyém a 6. legolcsóbb lakás a dunahouse kínálatában! vegyétek-vigyétek!
I humbly and respectfully decline™
-
plaszy
őstag
Help kellene egy Gigabyte UD3R gariztatásában. Ahol vettem, az a cég felszámolás alatt (nem Pécsi) van és azt mondták, hogy nem sok esélyem lenne rá náluk. Esetleg valaki tudna segíteni? PÜ-ben a részleteket.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
crabi
tag
sziasztok
valakinek valami eladó aranya esetleg nincsen??
-
bnss
veterán
válasz bijesz #27941 üzenetére
"A még 50ezres szerelési költség szerintem egy vicc."
Vicc vagy sem, sajnos a megfelelő kötéseket, szigetelésű csövet és a _gázt_ meg kell fizetni a hatékonyság érdekében. Ha csak fel kellene rakni, akkor már én is felraktam volna nálunk, de a relatíve hosszú vezeték miatt mindenképp kell még gáz hozzá, ezért a szerelőt sem úszom meg. Sajnos.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kano
nagyúr
válasz Magnum_ #27951 üzenetére
Szia!
Dobsz egy linket?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bandeee
tag
Emberek, még mindig nincs senkinek hibátlan eladó 10/100-as Realtek 8139C chippes hálókártyája csokiért?
Dobj egy privit ha volna!!! -
-
stuntmanmike
tag
Eladó:
- Technics RP-F880 füles 13k
- Sony Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset 10k
- D-Link DWL-G122 USB WiFi adapter 2k
- MSI USB bluetooth adapter 1,5kIlletve, egyenlőre még csak igényfelmérés az alábbi konfigra:
- Gigabyte GA-965P-DS3
- Intel C2D E6300 1,8ghz
- Geforce 8800 GT 512mb (Gainward Golden Sample)
- 4*1gb ddr2 Geil Ultra
- Western Digital Caviar Green 1TB
- Samsung 300 gb
- Antec P180 fekete
- Zalman 360B-APS
- Altec Lansing ATP3
- Logitech Cordless Desktop EX110
- Winfast TV2000XP -
zsolt19900
őstag
eladó továbbra is
Steelseries Siberia Full size Headphone 9k
Razer Piranha füles 11,5k több darab is
Agybadugós fülhallgató 0,5k/db most 1db van várhatóan még lesz 1 dbFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
crabi
tag
Valakinek van balcsin occcssó nyarólja hétvgére???
-
Nevil2
tag
Felhívnám a figyelmüket a foci rajongó IPTV előfizetőknek, hogy a VB összes meccse bármikor újra megnézhető, ha az m1 vagy m1HD csatornán a távirányító piros gombjával aktiválják az interaktív menüt.
Ugyanitt egyéb - VB-vel kapcsolatos - tartalmak is ingyenesen elérhetők.Akinek még nincs IPTV előfizetése, de érdekelné, keressen privátban!
-
4sal3
aktív tag
mivel nem jelentkezik, akinek el akartam adni a lemezeket, ezért 4x50guriga maxell dvd eladó 40ft/db
-
bnss
veterán
Közérdekű közlemény!
Aki esetleg a hétvégén kirándulni indul Éger-völgybe, készüljön sárra, helyenként elég szép nagy kiterjedéssel.
A Malomvölgyi tó körül, illetve hátul, a tűzrakónál minden tökéletesen járható, szinte mindenhol teljesen száraz az út.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Keresek DC villanymotort. Minél nagyobbat.
Dobjatok privit ha van eladó.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Kaics
aktív tag
Sürge kellene nekem egy új, jóféle játékos egérpad!
Valakinek van ötlete, hol kapok tisztességeset jó áron?
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ! Alessio Prestige 7x16 ET38 4x98 osztóval, excenteres csavarokkal (4x100-ként használom), keveset futott 195/50R16 Nankang NS-2 gumiabroncsokkal. Az egyik felni görgőzve volt és újra van fényezve. A fényezetten egy kis részen lepattant a lakk (nemgáz). Hibátlanul futnak. Apróbb padka nyomok keréktácsa festékkel halványítva. Kb. 20000km-t futottak.
60.000,-Ft, ez a vége ár.
I humbly and respectfully decline™
-
Hobli1988
aktív tag
Hello!Szeretnék venni egy Mobilklímát és szeretném megkérdezni,hogy ha véletlen van valakinek itt mi a véleménye,tényleg szart sem ér és csak fogyasztja az áramot?
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Macka
veterán
Seat Leon 1P (2005-) gyári 17" alufelni Trackmax (kínai, 800 km-et futott, de nagyon jó minőségű, én meglepődtem 225/459 gumikkal eladó. 5X112-es, nem üt, nem ráz, de esztétikai hibák vannak rajta. Gumikkal együtt 70 eFt-ért vihető.
Ilyen: [link]
Csak azért adom el, mert 18-as Audi A8 kerék ment fel, ha nem kell senkinek, megmarad télinek.
-
mark75
senior tag
Szigetvári garázs nem kell senkinek?Csak 450000ft.
(bármit lehet tárolni,senki nem látná mit raktok be,nők,drog stb.... )
Autó és motor csere is érdekel. -
Hobli1988
aktív tag
Igazából nekem egy 25m2-es kis szobám van ami kb 28-30fok és ezt szeretném hűteni,de ahogy irjátok,írják nem egy életbiztositás ez a mobilklíma!50k-ért néztem egyett és csak 2kw-os,de ha mennie kell 24órából 20at akkor az már durva!
-
Dodder
tag
Üdv. Kéne nekem olcsó pénzért esetleg game cseréért 20-30 gigás winyó.
Amit tudnék adni az egy eredeti Colin Mcrae Rally 2005.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy 160gigás satás Samsung vinyó 5k-ért és egy Toshiba kűlsőházas 3.5-s 1T-s vinyó(ventis és nagyon halk) kb 1hetes 19k!Mind a 2 vinyó garis!
-
-
1hijjanhusz
senior tag
Van esetleg vkinek fölös PCI-E videokarija 4-5 napra kölcsön?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
szilárd_
csendes tag
Műanyag, négyszemélyes kerti asztalt vennék.
-
fixi
csendes tag
Hy Pécs!
Tudtok mondani valami "büfészakot" a PTE-n Lehet bármely írányzat. De a sorrend így lenne bölcs., természettud., és utolsó sorban jöhet szóba a műszaki. Előre köszi.
-
Dodder
tag
Nincs valakinek elfekvőben s462-es hűtője? 800-as duronhoz kellene ami fűt rendesen.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
polip
addikt
nincsen valakinek elfekvőben egy RENDES HÁZTARTÁSI HŰTŐJE?
nagyon kellene a céghez! ! !
segítsetek!!
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
rnrn
aktív tag
Szevasztok!
Klímaszerelőt keresek (sima split klímához), van esetleg tippetek?
Számla nem szükséges, de garanciát vállaljon a munka után.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest