-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
atus
senior tag
Amúgy Orfűn nyaralók kiadók a nyáron, 4,6 és 8 fősek, a nagy tónál, a nagy strandtól pár percre gyalog. Egyenlőre ez a külső kép van, de nem sokára meg lesz az összes kép róla.
Szerk.: Nem csak nyáron kiadó, bármikor lehet menni
Megvannak a képek a kiadó orfűi nyaralókról, itt érhetők el:
[4 fős]
[6 fős]
[8 fős]
Érdeklődni GTheonál vagy nálam priviben lehet. Illetve ezen a héten csak nálam.Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
-
-
-
bijesz
aktív tag
Szia,
32k-t szeretnék érte.
Szerintem teljesen jó kezdőknek, pont ezért belépő szint.
Minden állítható rajta manuálisan kivéve a fókuszt, ha ezzel képbe kerül az ember akkor kiderül, hogy érdekli -e komolyabban és jobb gépet vesz, vagy nemÉn gyakorlatilag nem is használtam ezért is adom el.
A linkelt cikkben minden infó
-
Magnum_
nagyúr
itt egy rendes gép kicsit többért. bár szvsz megéri a diffit egyedi ajánlat ment pü-ben.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
-
-
NovaBlue
aktív tag
kazetta adapter pl
vagy ha van rajta FM rádió akkor FM transzmitterrel esetleg -
GTheo
tag
SATA vinyót 80 gigától felfele, elírtam...
És vmi jobbfajta hűtés érdekelne egy Radeon HD 2600 XT-re...
Még eladó, elvihető cuccok:
- 80 GB Seagate IDE vinyó (azonnal nem eladó, pár nap és lementem róla a cuccaimat, utána)
- 200 GB Samsung IDE vinyó (úgyszintén, adatokat lementem)
De mindegyiket cserélném SATA-ra, sőt az lenne a legjobb, részleteket megbeszéljük!Elvihető cuccok, csokiért, sörért, mittudomén:
- Van egy kék Gaba billentyűzetem, én nagyon imádtam, csak nagyon piszkos volt már, ezért szétszedtem és kitísztitottam, lusta voltam összerakni, az új lapom meg már nem fogad PS2 cuccot.... Én nagyon szerettem, nagyon jól lehet vele gépelni.
- Szürke "nagy" billentyűzet, néhány gombnál hülye( pl. s-nél s2-t vagy 2s-t ír..., ezt is vihetitek)
- Sony floppy optika -
-
Magnum_
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk kezdésnek dobd be a kékhalál hibakódjait google-be, és akkor megtudod, mitől volt.
Aztán meg memteszt86+ futtatása, ha nem vágod mi az, akkor egy Ubuntu lemezt kapj le, abban benne van bootoláskor.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gergi
senior tag
Jah, hát az az este egy vicc volt. Mi is vártunk kb 1 órát aztán a ruhatárnál nyomorogtunk... Haver mondta, hogy 2 csaj bunyózott is egyett a kabátokért. Mi is megpattantunk hamar de előtte szerettük volna visszakérni a belépőjegy árát, de azt mondták h mivel visszajött az áram nem adnak semmit vissza és menjünk le bulizni, persze akkor már a fele társaság ellépett haza. Azért bevasaltunk a jegyszedő srácon 1-1 ingyen belépőt. Ő mondjuk normálisan állt a dolgokhoz és próbált vmi megoldást találni...
3-kor már otthon szunyáltam...[ Szerkesztve ]
-
kenyaaa
csendes tag
-
-
Thomas1
addikt
Még megvan a telóm, ezért nem is írtam, ha van jelentkeződ, nyugodtan add el, ha aktuális lesz, akkor úgyis rákérdezek, hogy megvan-e még.
CPT.Pirk: hmm, kár, amiket én hoztam anno trolltól, azok közül is sípol az egyik.
Jó lett volna lecserélnem a jelenlegi Coolink-em kis pénzből, ugyanis ezen se Sata, se PCI-E csati, és csak 20 tűs. Még elgondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Bandus99
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla