Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32651) Argh!


Argh!
aktív tag

Ez a trade rendszer nagyon kéne a játékba, menyire jó lenne :K

(#32652) Plazmacucci válasza Rayner (#32650) üzenetére


Plazmacucci
félisten

30c és indulunk.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32653) Rayner válasza Plazmacucci (#32652) üzenetére


Rayner
őstag

12exbe el is ment, biztos ért volna többet de fél óra alatt 7ex profit elég jó :D

(#32654) Plazmacucci válasza Rayner (#32653) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Durva az infláció. Ennyire kevesen játszanak?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32655) Rayner válasza Plazmacucci (#32654) üzenetére


Rayner
őstag

Kevesen, de nem vészes, mindent el tudok adni, csak most teljesen másokat visznek mint előző 2 ligában és persze más árakon

(#32656) Plazmacucci válasza Rayner (#32655) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nekem egyébként nincsen magy gondom a ligában, azon kívül hogy csak a meta játszható a számomra :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32657) 0karmacoma0 válasza Argh! (#32651) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Elég jól kidolgozta, sajnos ebben a formában nem fog soha belekerülni a játékba. Igazából engem kizárólag két dolog zavar a jelenlegi rendszerben. Casual játékosként a pricefixing érint a legjobban. Baromi szar érzés mikor kiesik egy 50c-s unique vagy div card és épp le van pricefixelve mondjuk 30-ra, és eldönthetem, hogy hagyom magam átverni, vagy várok két hetet, miközben lehet két hét múlva már rég meguntam a ligát.

A másik a mapozáshoz kellő currencyk adás-vétele. Hihetetlenül utálatos a mostani rendszer. Van két órám játszani meló után és fél óráig chiseleket meg sextánsokat vásárolgatok. Ezekre zseniális lenne ez a cucc. Sajnos azt el kell fogadni, hogy ennyire jól működő rendszer ellentétes GGG nézőpontjával.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#32658) Rayner válasza 0karmacoma0 (#32657) üzenetére


Rayner
őstag

A jól értettem akkor a CWpodcastban volt erről szó hogy túl sok külön-külön bizbaszt kell feltenni mapra. Erre jönni fog valami megoldás.
közben bemákoltam egy ilvl86 hunter sorci bootsot 56c este ha a gyerekek elmennek aludni összerakok még egy cipot

[ Szerkesztve ]

(#32659) Har_melin válasza Rayner (#32658) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az mondjuk nem lenne hátrány - én mostanra gyakorlatilag soha semmivel nem turbózom a mapokat (a saját modjukon túl), mert elvesztem a különböző variációkban.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32660) Rayner válasza Har_melin (#32659) üzenetére


Rayner
őstag

változtattam a gameplayen, arc helyett shock nova-t tettem be sokkal jobb a clear mert base dmg is nagyobb mint arcnak, bossra viszont arc jobb. mapozásnál és logbooknál azért jobb a shocknova mert adott körben leüt minden mobot egyszerre míg arc pattog a mobok között mindig a legközelebbit üti aztán megy a következőre stb.. ezzel szemben SN pedig azonnal lefedi a területet és minden ott levőt instant sebez. de nagyon kell az APS hogy SN tudjon "pulzálni" SN lvl21 gem meg 20c volt

[ Szerkesztve ]

(#32661) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem régóta ez az egyik legsikeresebb ligám. Néha igaz olyan pofonokat kapok egy szaros expedition mobtól, hogy csak úgy pislogok.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32662) Edge válasza Plazmacucci (#32661) üzenetére


Edge
veterán

Milyen értelemben? Most jutottál el legmesszebb az atlason, pl a9 sirus és összes maven maxon minden régióban vagy lootra érted?

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32663) .LnB válasza Plazmacucci (#32661) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nekem is eddig ez a legsikeresebb ligám. :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#32664) Plazmacucci válasza Edge (#32662) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Most van a legtöbb időm játszani és nem vagyok lecsövesedve :DDD Leg rövidebb idő alatt élértem amit általában el szeretnék érni. A5 Sirus, Catarina, és T15 farmololás megvan, nagyon tovább nem szokott érdekelni.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32665) BoneDragon válasza Plazmacucci (#32664) üzenetére


BoneDragon
veterán

Hat de miert nem erdekel tovabb? Szegeny GGG pont emiatt lassitotta a jatekmenetet... nem jol jatszod a jatekot. :(

(#32666) Har_melin válasza Plazmacucci (#32664) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Na most akkor ez egy szar liga, haldoklik a játék, vagy mégsem? :U

Nem cikizés, csak amennyire látom - bár könnyen lehet, hogy rossz a minta -, elég nagy kettősség van.

A visszhang továbbra is borzasztóan negatív. A szerdai Baeclast CW interjú után már össze sem tudom számolni, hány streamer videóba futottam bele, amelyek mind masszívan kritizálják (meg kritizálják egymást is a kritikák miatt). A játékosszám a korábbinál sokkal jobban megzuhant (streamen, de gondolom általában is).

Közben meg baromi jól haladó buildeket lehet összerakni (akár fillérekből is, én erre a manabondosra talán másfél exát költöttem összesen, részletekben), a loot sem drámaian rossz (mint minden ligában most is kell hozzá a liga contentet futni). A flaska automatizálás baromi jó QoL újdonság. A tempó lassabb lett (talán, nem én vagyok az etalon), de szerintem ha az érték/óra nagyjából szinten van, vagy nem csökkent drámaian, akkor ez tényleg csak annyit kellene (!!) jelentsen, hogy nem egy hónap, hanem mondjuk másfél alatt lesz meg az összes boss - de az, hogy az emberek tovább maradjanak a játékban, nem egy ördögtől való cél.

A megfogalmazott kritikáknál meg úgy érzem, hogy miközben nagyon sokkal teljesen egyetértek, ezek jelentős része nem a mostani liga sara. Csak a nerfhammernek tűnő változtatások miatt most átbillent a mérleg, és sokkal hangosabban (erőszakosabban?) követelik a régi gondok megoldását - amit a GGG gondolom szeretett volna a PoE2-ig elodázni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32667) la_cc válasza Har_melin (#32666) üzenetére


la_cc
addikt

Azért meg kivételesen csökkent a játékosok száma, sztm még nem kellene haldoklásról beszélni. Gáz akkor lesz, a kövi 3 ligában is megmarad ez a trend.

Én tippre azt mondanám, hogy a kövi vagy a rákövetkező ligánál megindul a növekedés felfelé, a GGG meg lerak (végre) egy értelmes content-tet.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#32668) Edge válasza Har_melin (#32666) üzenetére


Edge
veterán

A lassítással alapvetően az a gond hogy 1 liga alatt sokak szeretnének több karit és buildet kipróbálni és nem csak annyira hogy sárga mapokig jutnak el... Ha netán vki még kísérletezni is akar annak is nehezebb így, mert nyílván semmi értelme kísérletezni a liga utolsó pár hetében.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32669) Edge válasza Plazmacucci (#32664) üzenetére


Edge
veterán

Ha ennyire megy most a szekér akkor ne állj meg ott sztem.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32670) 0karmacoma0 válasza Har_melin (#32666) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Rettenetesen túlpörgette magát a közösség. Sokan esélyt se adtak a ligának, vagy az első bukkanónál abbahagyták. Teljesen jogosak a kritikák, de az ahogy beállítják ezt az egészet rettenetesen fals. A blood flaska effekt kezdő verziója meg sok mana változtatás tényleg teljesen game breaking volt, de ezeket gyorsan javították. Freezről nem tudok beszélni mert Raidert indítottam, ami minimális befektetéssel megoldja, de amúgy kizárólag sárga mapek elején éreztem, hogy nincs összhangban az elérhető dps és a content. Eddig nagyjából 200c-t költöttem a karakteremre, és T16 mapok 4 sextantal kényelmesen lemennek. Strike karakter annak minden gyötrelmével együtt, szóval bossok neccesek, de a végtelen stormba bugoló Siruson kívül eddig minden meglett, igaz sokan 2-3 portállal.

A drop nem vészes. Felturbózott mapokon, napi átlag 2-3 óra játékkal sikerült már összeszedni annyit, hogy ma rendbe tegyem a karaktert(6L Farrul Fur, rendes gemek, normálisabb rare-ek). A ligamechanika csodálatos. Két-három normális logbookot futottam, de így hogy utánanéztem mire kell figyelni, nagyon szépen hullott belőle a cucc. Sztem talán a legjobb, legagyalósabb ligacontent Delve óta.

Nem akarok átesni a ló túloldalára, GGG tényleg vakon ugrott bele nagyon sok komoly változtatásba, és valóban rengeteg izgalmas buildet szívattak meg, de basszus egy Frost bladesel 2 ex alatti befektetéssel, nulla min-maxolással le lehet futni pár perc alatt egy felturbózott T16-ot, Reddit meg ilyen bétás videókat linkelget, hogy GGG azt akarja, hogy ilyen legyen a játék.

Összefoglalva, leginkább a PR volt iszonyatos. Nagyon rosszul kommunikálták le a változtatásokat, míg a sok nerf mellé alig adtak valamit a játékosoknak. Remek alkalom lett volna most teljesíteni valami régi QoL kérést, még ha az szembe is megy GGG filozófiájával, és talán kedvezőbb lett volna a fogadtatás. Így sokan úgy érezték személyesen őket támadja GGG, és olyan hisztibe kergették magukat, ami tömegeket üldözött el a játéktól. Egy bizonyos thresholdot elérve a játék majdnem ugyan olyan mint volt.

Még egyszer kiemelném, 10 oldalnyi jogosnak érzett kritikát tudnék írni, de nagyon kevés köze van ahhoz, ami miatt reddit fellázadt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#32671) Plazmacucci válasza Har_melin (#32666) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Na na. Eddig egyik buildem sem sikerült amit én találtam ki, most beléptem a metába és lehet haladni. Szomorú.
Régen nem csak 5 build volt ami működött. Szerintem. Én úgy látom a streamerek is alig játszanak, kevés a build.
A helyzet még azért tűnik gyalázatosnak mert CW folyamatosan faszságokat beszél.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#32672) Har_melin válasza Edge (#32668) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ne essünk át a ló alá. Egy hónapja megy a liga, én egy hét késéssel szálltam be eleve. Van, hogy pár napig egyáltalán nem játszom, amikor igen, akkor is keveset és most vagyok sárga mapokon. Szerintem kb. 30-40 óra alatt a mostani játékmenet mellett is fel lehet vinni lvl90+-ig egy buildet, ami még nagyon casual játékkal is max. egy hónap.
Azt nem látom, hogy ha valaki kísérletezni akar - ami ugye eleve nem a haladásról szól -, annak miért nincs értelme az utolsó pár héten? kísérletezni az ember magának kísérletezik.

De én a lassulást sem igazán érzékelem. Streamer szinten lehet, ott nem két perc egy map, hanem mondjuk 3 - de ott meg tipikusan nem az a gond, hogy csak a sárga mapokig jutnak el a liga végéig... A liga content valóban időt vesz el - mint már egy csomószor -, cserébe akár lootban, akár XP-ben komoly lökést adhat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32673) Rayner


Rayner
őstag

Szerintem is teljesen jó ez a liga. Flaska kommunikáciot azt nagyon elrontották. Azzal kellett volna kezdeni hogy igen változtatunk a flaskákon bevezetünk uj megoldásokat amivel automatizálható a flaska használat és nem kell zongorázni ( és ezt prezentálták volna bejelelentő streamben) akkor sokkal jobban jönnek ki ebből. Mint hogy benyomták ja flaska nerf lesz. Sokan a mai napig nem tudják hogyan lehet megcsinálni azt hogy max egy életpotit kell néha lenyomni (és esetleg a eleve tudja aktiválni is a többit ha esetleg nem jönne ki a ritmus) . Mana költség növelés sem egy olyan ami gázos lenne (ok az elején még nem volt annyira jó) de van 1000+1 más olyan item a játékban ami eddig csak volt és jéé most lehet használni is... ez is csak hiszti volt. De azert mert ezt is rosszul adták elő... mondjuk a marketing igazgatónak már másnap megköszöntem volna a munkáját és további sok sikert kívántam volna a jövőjéhez...a liga játszaható és jó csak ki kell mozdulni a komfortzónából... elfelejteni az eddig berögzült jatékstílust és új megoldásokat kitalálni...

(#32674) Pahli


Pahli
tag

Eddig kinek melyik halhatatlan build tetszik a legjobban?
Van a ki kapcsolta le a villanyt a delve-ben, nem baj, úgysem halok meg
Vagy a rév party kínai mese zenére
De azért ki kell baszni empyéket ha találnak 1 bugot, meg trollkodnak vele. Liga eleje óta csapatok ezt csinálják. CW ha nem bannolja a fél szervert akkor egy hazug szépművészeti cserépedény.

(#32675) Har_melin válasza Pahli (#32674) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az első build halhatatlan (még ez sem igaz), de mi értelme? Sebezni nem tud, mert sötét van, a wp-ket nem tudja feloldani, mert nincs ott a kocsi, ergo loot sincs.
A másodikkal meg játsszon az, aki már eleve megvakult. Ja igen: "The build is very legacy, so this won't work in Expedition league" - ennyit arról, hogy a ligában csapatok játszanak vele...

Ha ez most ilyen "óvónéni,engem méééért tetszett a sarokba állítani, a Gézukát meg miért nem?", akkor azért, mert empy egy exploitot kihasználva a trade ligában működött. Itt az elsőből nincs haszon, a második pedig nem a liga.

Ettől függetlenül valószínűleg a következő ligában majd hozzá fognak nyúlni a soulcatcher-hez, de kétlen, hogy most ez lenne a probléma.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32676) Pahli válasza Har_melin (#32675) üzenetére


Pahli
tag

De én nem írtam hogy a ligában játszanak vele. Azt írtam, hogy a liga kezdete óta. Ha felmész The Forbidden Trove-re elég sokan discordon tesztelték a legjobb kombinációkat. Most az hogy téged nem érint attól még exploit. Márpedig CW azt mondta aki exploitot használ azt bannolják. Gyakorlatilag 0 befektetésből halhatatlan karaktert csinálni pedig exploit. Pont leszarom hogy standardon, royale módban, vagy ligában csinálják.
"If you uncover an exploit in Path of Exile and abuse it for your benefit, we will ban you."

(#32677) 0karmacoma0 válasza Pahli (#32676) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Tőlem aztán bannolhatják az egész TFT-t, nem csak a felét, miattuk nincs Harvest. :D

Amúgy nem tudom mennyire exploit ez, mert nem bug, csak stackeltek valamit, ami elért egy thresholdot. Egy mechanika amivel GGG nem számolt. Delve ligában se bannolták a sötétben rohangászó gyűjtögetőket. Sajnos ezek soha nem egyértelműek. Nyilván Empy bannolása is pr fogás volt, a szerencsétlen megjegyzése után.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#32678) Argh! válasza Pahli (#32676) üzenetére


Argh!
aktív tag

Standardon eddig is voltak hallhatattlan buildok, nem nehéz összerakni. Kis millió item és gem változatok vannak standardon amik már nem elérhetők ligákban.
Szerintem az nem exploit ha a játékban elérhető itemeket összerakja és kijőn egy ilyen build. :K

(#32679) Har_melin válasza Pahli (#32676) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Leszarod, a GGG meg azt szarja le, hogy te mit szarsz le. Nem a te véleményed vagy irigykedésed alapján lépnek és abból, hogy szerinted exploit, még nem következik, hogy szerintük is az.

"abuse it for your benefit" - az elsőnél milyen benefit van? se xp-t nem kap, se lootot, se progresst.

A második már véleményesebb. Viszont a "legacy" is egy tág fogalom, hiszen egyes unique cuccok tulajdonságai többször is változtak az évek alatt. Feltételezem (!), hogy az ilyen spéci megoldásokkal azért nem tekintik exploitnak, mert nem lehet évekre visszamenőleg az összes módosítás kereszthatásait tesztelni. Akinek van ilyen cucca, az használhatja, hiszen legálisan van neki, pótlólagos forrás nincs belőle, ergo nem befolyásolja érdemben még a standard gazdaságát sem. (Ellentétben a liga exploittal, amelyikben korlátlanul eshet bármi.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32680) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Hogy on topic is legyek: más is belefutott már olyan "pincébe" logbookon, ahol se szó, se beszéd megszűnt a flaska töltés? Sikerült háromszor behalnom egy ilyenben, és fogalmam sincs, mitől volt?
Csak a másodiknál vettem észre, hogy tök üresek voltak a flaskáim, a harmadik előtt már igyekeztem óvatosan haladni (ráadásul egy hosszú, elágazós járat volt, nem csak a szimpla terem), de valami DoT sebzést végül bekaptam és az elvitt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32681) Arem válasza Argh! (#32678) üzenetére


Arem
csendes tag

Akkor standardon sokkal több build van, mert ott bent vannak olyan itemek is, amiket már kivettek? Vagy ezt hogy kell érteni? Még új vagyok :D

(#32682) Har_melin válasza Arem (#32681) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Vannak cuccok, amik teljesen liga specifikusak voltak és nem kerültek át később sem a core játékba, de ez a ritkább.

A gyakoribb, hogy egy unique cuccnak megváltoztatták az idők folyamán a tulajdonságait, mert változott a játék mechanikája. Van, amikor ez a módosítás automatikusan átkerül minden meglévő cuccra, de gyakoribb, hogy a régi (legacy) darabokon megmaradnak az eredeti modok egészen addig, amíg egy divine orbot nem dobsz rá.

Pl. egy facebreaker most 600-800% incr. unarmed melee attck-ot ad és max. 30% crit multit. Van viszont olyan legacy változata, amelyiknél akár 1000% is lehet az incr. szorzó és nem csak melee-re vonatkozott, vagy 90% crit multit adott 30 helyett.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32683) San398 válasza Har_melin (#32680) üzenetére


San398
őstag

Nem lehet, hogy egy ilyen módosítóba futottál bele?: "Expedition modifier - Monsters do not grant Flask Charges when Slain"

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#32684) Edge válasza Plazmacucci (#32640) üzenetére


Edge
veterán

Végül poeninján is körülnéztem és összeraktam egy spectral shieldes gladit

, de a coldos variánst nem a bleedest, ebben a coldosban sokkal több dps lehetőséget láttam, aprítok is vele rendesen, nagyon brutál, pedig nincs minmaxolva egyáltalán, de rohadtjó, köszi neked meg Rayner-nek is hogy nem hagytátok hogy feladjam :D most újra élvezem a gamét :) és szegény cycglad parkolópályára került.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32685) Rayner válasza Edge (#32684) üzenetére


Rayner
őstag

Ennek örülök grat! :) néha ki kell próbálni új dolgokat :) pl most summonert csinálok és fingom nincs mi merre de közben még ott van egy eye of winter sabouter is félkészen :D

(#32686) Edge válasza Rayner (#32685) üzenetére


Edge
veterán

thx igen igazából tévúton voltam, nem rossz játék volt, hanem csak rossz build :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32687) Lokids válasza Edge (#32686) üzenetére


Lokids
addikt

SST raider build miatt már gondolkoztam azon, hogy visszatérek megnézni. De mire újra szinteznék egy rakat gemet lvl20-ra megint megunnám. :D Meg persze 0-ról kéne újracuccolni.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#32688) Har_melin válasza San398 (#32683) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Lehet, de korábban a felszínen nem volt gondom, csak lent a pinyóban. Azért nem értettem, mert ott meg nem volt semmi új aktiválható elem.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#32689) TrollBalint válasza Lokids (#32687) üzenetére


TrollBalint
addikt

vegyél level 20-as gemekete, vagy pedig a mostani karaktereddel rakd be őket másodlagos fegyer slotba és húzd egy darabig.
A sima level 20-as gem, nem szokott drága lenni, ha meg corrupted, akkor pláne

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#32690) Lokids válasza TrollBalint (#32689) üzenetére


Lokids
addikt

Karakteren jelenleg 1 darab scroll sincsen, nemhogy valuta, amivel vehetnék bármit is. :D

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#32691) Edge válasza Lokids (#32690) üzenetére


Edge
veterán

Visszajössz visszadom azt a tőkét amit nekem adtál mikor leléptel. Azzal már tudsz vmit kezdeni, 1 ex mostmár 130c. 20as gemek meg ilyen 2-3c.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#32692) TrollBalint válasza Rayner (#32685) üzenetére


TrollBalint
addikt

Mondtad, hogy olvastál / néztél valami "oktatóanyagot" a logbook-okhoz. Tudsz dobni egy linket? Vagy összefoglalni?

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#32693) Lokids válasza Edge (#32691) üzenetére


Lokids
addikt

Nagy a kísértés. :)
Mikor vagy online?

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#32694) Rayner válasza TrollBalint (#32692) üzenetére


Rayner
őstag

logbook alapok: [link]

és amit én csinálok:
erre adok is egy tippet: lvl77-79-es logbookot kell venni mellékelem is a szürős linket remélem jól adja ide be : [link] és itt van hogy milyen "tornyokat" éri meg illetve nem éri meg lerobbantani : [link] arra azért figyelj, hogy neked mi az alap sebzésed azt lehetleg ne tedd immunra vagy resistre. (ezek bookok a legjövedelmezőbbek)
lerakod, lefutod, ha jól csináltad sok artifact hullik. én egyszerre 4-5 bookot futok max egy óra alatt megvan. megyek Hagglerhez refresheni. kb mindent kiszedek tőle amit lehet bulkba rakom és megy tradere. (azért figyelni kell sokat scammel a kis sunyi) folyamatosan adom el és forgatom be logbookba a "szemetet" és néha nem is kell nagyon eladni mert ad exet is.
DE legfontosabb, hogy brutál sok stacked deck jön (erre van módosító is) azokat kell halmozni. (jelenleg nálam 873 db van felstackelve jelen árfolyamon 7ex) úgy hogy a palitól kivett essencek/fossilok és nem alap currencyk még ott vannak a tatyóban.
Hagglernél nagyjából a 2/3-ad árig lehet alkudni és kell is. Ha épp nincs Exotic Coinage akkor 20db=1ex bőven megéri simán hozza az árát. így most egy hét alatt annyi currencym van mint ultiban összesen.
Szóval hajrá erre rá kell állni és össze lehet rakni bivaly karit, de most cycgladot engedd el erre a ligára :)
annyi még hogy csak és kizárólag ezt a mapot szabad futni:
Faction: Black Scythe Mercenaries
Area: Dried Riverbed
blessed orbbal pedig a book statjait lehet maximálisra pörgetni

(#32695) Rayner válasza Lokids (#32693) üzenetére


Rayner
őstag

adok én is neked 1 exet ha ezen múlik :D

(#32696) Lokids válasza Rayner (#32695) üzenetére


Lokids
addikt

Kb ezen múlik, mert amíg nem tudok venni akár egy alap fegyvert se addig elindulni se tudok.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#32697) Rayner válasza Lokids (#32696) üzenetére


Rayner
őstag

Rax_totem írj rám

(#32698) Rayner


Rayner
őstag

Nah egy hét off kis nyaralás, hàla istennek még este elment az utolso craftolt tailwindes elusive onslaughtos bootsom, lesz időm kitalálni milyen shadow buildom legyen, eddig az eye of winter a nyero😂

(#32699) tibee77 válasza Rayner (#32698) üzenetére


tibee77
őstag

Szolj ha sikerül egy ilyet craftolni 30ms-el, megvennem. :U

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#32700) Rayner válasza tibee77 (#32699) üzenetére


Rayner
őstag

Egy volt olyan de nem szerettem mert valami resi volt rajta tail elusive meg ms viszont így nem megy rá onslaught... amúgy ilyen ciponel boven eleg a 20ms is craftolva, hp+resik jobban eladhatoak, csak még mindig 4,5exbe kerul egy try. És ritka mikor dupla áron vagy többért el lehet adni

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.