Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33551) tibee77 válasza Rayner (#33547) üzenetére


tibee77
őstag

En is igy vagyok vele.szerintem ezzel fogom vegig farmolni a ligat.

Plazma:nekem nagyon bejön ez a liga, nem varom a veget. Az a gaz, hogy nincs idöm jatszani. :(

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33552) Plazmacucci válasza tibee77 (#33551) üzenetére


Plazmacucci
félisten

A karácsonyi eventek a végét jelölik, vagy januárban még tart?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33553) Mad_Wolf válasza Plazmacucci (#33552) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

még egy hónapja se tart a liga, tehát január végéig kellene hogy tartson.

(#33554) Plazmacucci válasza Mad_Wolf (#33553) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ne már, nekem simán 2 hónapnak tűnik :DDD Scourge ultra fos.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33555) Rayner válasza crazygamer (#33548) üzenetére


Rayner
őstag

Több buildból ollóztam össze, lényeg hogy nincs benne a 30exes amu es 100exes shield. Alapja amugy ugyanaz mint az osszes ilyennek . victariano vagy hogy hivják a pajzsot amit használok, pwr es frenzy charge general a pokokon. (Nyilván cél kifarmolni a 2 drága cuccot, de lvl74en mint kes a vajban T16 cluster jewel nelkul. Valamit olvastam a hydrosphere használatával hogy brutálisan proccol, hát így is van ha rádobom bossra végenmint a botnak

[ Szerkesztve ]

(#33556) tibee77 válasza Rayner (#33555) üzenetére


tibee77
őstag

Meleesplash gem miatt van az, hogy ha boss melle vagy ra dobod a hydrosphere-t, akkor a bossrol a hydro megkapja a splash dmg-et majd az visszaverodik a sphere-röl a bossra, ergo majdnem duplazodik a dmg. Ezert kell divergent meleesplash gemet venni, mert azzal megnagyobb ez a visszaverödö dmg. Nekem van most mar minden a karihoz, 2 fullos large cluster (1 cluster ad 130% minion dmg-et, 40%minion attackspeedet, meg 70 lifeot is), shield, amu meg awakened multistrike is. Hat mit ne mondjak eleg fasza mar a dps, csak a tulelesen kellene meg fejleszteni.ilyen 25 fölötti simulacrum körökben mar elegge necces neha.hiaba van 90% phys damred meg 80%allres, alig van 4.7k eletem es siman egyhitelni tudnak kocsis meg a haverja.most lvl92 vagyok szoval meg par szintet magamraszedek es akkor a lifeom talan 5.5k környekere felmehet.viszont az egyszer durva volt simuban, hogy kosist csapkodtak a pokok egy ideig erre engem meg egyhitelt es meghaltam. Viszont a pokok annyi poison stacket raktak ra, hogy mikor meghaltam felenel volt az elete, vartam picit meg ott meghalva es csak azt neztem hogy ment le az elete folyamat a sok poison stack miatt. Brutal volt, feleröl lement teljesen. ;] szoval attack speed nagyon kell a pokoknak, hogy gyorsan es sok poison stacket pakoljanak az ilyen nagyobb hp-ju bossokra. Mapozas közben ez persze nem szamit, mert minden ahogy irtad, elporlad szo szerint.

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33557) TrollBalint válasza Plazmacucci (#33554) üzenetére


TrollBalint
addikt

ez némileg "baj", mert úgy terveztem, hogy január elején szabin leszek, hogy új liga meg belevetem magam, meg a minden is... de hát így tolódik egy hónappal :)
Pedig a következő ligára kíváncsi leszek, valami olyasmit harangoztak be, hogy hatása lesz a végjátékra, vagy az fog megváltozni. Bármit is jelentsen, nekem már most tetszik :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33558) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Tegnap újabb kemény leckét tanultam meg. Ha nem sikerül leverni az atlas talentekért a bossokat, kezdhetem elölről a witness-t :W
Ahhoz képest, hogy Lira 10 bossát halál nélkül megcsináltam itt valami nem stimmelt. Valamelyik módosító volt a ludas vajon? Nekem nem tűntek nehéznek, bár nem értem mindegyiket, hogy mit is jelent:

Lényeg hogy percekig köröztem és dobáltam a totemeket, mirage archer és én is lőttem rájuk a toxic raint és mintha valami gyógyította volna őket. Sokszor láttam olyan bosst aminek egyszercsak több volt a HPja, mint azt korábban láttam. Asszem legközelebb inkább vissza scouringolom fehérre ezt, hogy az atlas talent meglegyen legalább.
A8 Sirust is megnéztem Toxic Rainnel. Előző ligában az egyetlen próbálkozásommal sikerült a lightning strike builddel, ezzel most nem ment sajnos. Tegnap jó sok időt/currencyt buktam ezzel sajnos.

(#33559) freddirty válasza TrollBalint (#33557) üzenetére


freddirty
senior tag

Úgy gondolnám, hogy évente illik kijönnie egy kiegészítővel a GGG-nek. Tehát nem csak valami ligamechanika és nerfek, hanem tényleges plusz tartalom. Ez legutoljára idén januárban történt meg a Ritual ligával. Régiók, watchstone-ok, Maven, harvest. Ez nagyon sokat dobott az alaptartalmon, és akinek nem jön be a ligamechanika az bevonzható standardon. (én pl gyorsan meguntam a ritualt magát, de standardon utána még egy hónapig jól elvoltam).
Remélem januárban tényleg kijönnek balami jóval, a nerfekkel eléggé agyonvágták a játékot.(túl sok a dmg és a halál, ki van hegyezve a játék a top buildekre, a játékosok szignifikáns része vadul currency-t farmol, hogy megvehesse a mageblood/squire unique-okat hogy ellensúlyozza a sok nerfet. De persze sok az eszkimó és kevés a fóka, ergo 400-exet kérnek egy magebloodért és megy ez folyamatosan feljebb ahogy a sok nemesis3 és tower mf farmer önti az exet a piacra)
Egy hónappal vagyunk a ligakezdés után és a játékosok 20-25%-a maradt. Az első héten meg akkorát zuhant a részvétel mint az előző ligában. (60% alá)
A GGG-nek ezzel már kezdenie kell valamit, szóval remélem villantanak most. Tegyenek bele akár még egy hónapot mint tavaly, de maradjanak a játékosok, ne lassuljon be a trade 2 hét után és ne csesződjön el a gazdaság a rettenetesen ritka cuccok miatt.

[ Szerkesztve ]

fred

(#33560) Rayner válasza tibee77 (#33556) üzenetére


Rayner
őstag

Köszi! :)

most 3 alapvető problémám van amit nem tudok megoldani:
1. a pókok random eltűnnek és és csak állok letolt gatyába instant agyonvernek, néha sikerül kidashelni és újra előhozni őket.
2. bossfight közben szintén eltűnnek és 2. -3. alkalom után nem tudom előhozni őket mert üres a poti és ilyenkor halál és újra előhív...
3. csak ez a hülye 3 gombos módszer van az előhívásukra?

(#33561) tibee77 válasza Rayner (#33560) üzenetére


tibee77
őstag

Vegyel alt qualitys witherings touchot (anomalous), tree-n rakd ki a skill duration nodeokat.en kiprobaltam, ezzel a ket dologgal konkretan masfel percig eltek a pokok. Ha nagyon lazy akarsz lenni es csak egy gombot hasznalni akkor divine ire-cast while channeling-desecrate komboval csak tartod 1-2 secig a divine ire-t aztan lösz egy flaskat majd elengeded a divine ire-t.pantheonban a life flaska chargeos az kötelezöaz töltögeti szepen a kukacos flaskat. Ja es persze legyen nalad normalis life flask is, a kukacosat tenyleg csak akkor hasznald ha spawnolni akarod a pokokat, amugy ne.

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33562) Plazmacucci válasza freddirty (#33559) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Egyet kell, hogy értsek.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33563) la_cc válasza Plazmacucci (#33554) üzenetére


la_cc
addikt

Mi nem tetszik rajta?

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#33564) Edge válasza DjDanee87 (#33558) üzenetére


Edge
veterán

Egyrészt az enfeeble csökkentette a dps-edet és az accuracy-dat, másrészt vannak olyan bossok akik tudnak regenerálódni.
Legközelebb úgy menj be ilyenre hogy semmi átkot nem kapsz max elemental weaknesst ha azzal is megvan a cap(és lehetőleg monster dam% növelő se legyen, meg a szokásos kerülendők mint mapoknál is amit szoktál).

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#33565) Rayner válasza tibee77 (#33561) üzenetére


Rayner
őstag

Vegyel alt qualitys witherings touchot (anomalous)... ezt hova dobjam be? :)
van esetleg egy pobod? ami nekem van abban csak a squire-ban van linkelve a fegyverre, de mivel nekem nincs még így a pajzsban nincsenek gemek :D mondjuk lövésem nincs mit tudnék még oda beszorítani :D

(#33566) Edge válasza Rayner (#33565) üzenetére


Edge
veterán

egy meme buildal mész a meme item nélkül? :DDD lehet ezért nem működik olyan jól.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#33567) Plazmacucci válasza la_cc (#33563) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Amit az itemekkel lehet művelni.
Az sem tetszik ahogy egy ligával ezelőtt szétnerfelték a játékot. Sokkal kevesebb teret ad a kísérletezéshez, meg hipster buildek kipróbálására. Amíg eddig bármit kitaláltam legalább T15-ig működtek. Most vagy 6-7 ötletet kipróbáltam és nagyjából egyik sem működik, mert vagy zero dps van vagy semmi védelem. Ezen a passive mastery sem sokat segít amit behoztak. Egyszerűen nem fun. Hogy miért nem játszok toxic raidert? Mert csak.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33568) TrollBalint válasza DjDanee87 (#33558) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ahogy edge is írta, az enfeeble miatt kisebb volt a sebzésed, tehát tovább kellett ölnöd, nyilván nagyobb a kockázat, hogy lecsapnak.
Nem lehet tauntolni őket. Nem tudom milyen builded van, engem nem szokott érinteni, mert nem tauntolok soha, de így elvileg érzéketlenek "mindenre" és ha egyszer rád kattannak, hiába pakolsz le bármi taunt dolgot, amradnak rajtad.
Mindeközben nem elég, hogy tovább kell életben maradnod a life és ES recory-d a felére esett vissza. Azt hiszem ez nem csak flaskára hanem leech-re is vonatkozik, bár biztos nem vagyok benne.
És ugye 2x akkorát sebeznek lightning-gel :)

Ja igen, és szintén ahogy Edge is írta, vannak, akik tudnak regenerálódni, leechelni. Szerintem nem a map módosító okozta, hogy gyógyult, hanem az a boss képesség volt. Mivel kevesebbet sebeztél könnyebb is volt kigyógyulnia....

freddirty: Ebben igazad van, hogy illene valamit villantaniuk. Azzal, hogy megölték a dodge-t én nem igazán találtam még meg a hozzám illő buildet. T16-on kínszenvedés volt a nekroval, úgy hogy most újrapróbálom. :) Mondjuk, hogy a Scourge-nél mire gondoltak a GGG-nél, hogy corruptáljuk az itemeket, azt nem tudom, mert 100-ból 1, ha használható. Nagyjából a 0-val egyelő a befolyásod a kimenetelre. Ez nyilván nem fog tetszeni senkinek, max, ha olyan über jó cuccokat lehetne csinálni, de hát.... És ezt ligáról ligára nem tanulják meg...

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33569) DjDanee87 válasza Edge (#33564) üzenetére


DjDanee87
addikt

Mapokkal nem volt gond, ezért is lepődtem meg. Talán a regen csökkentes amit nem szeretek, de azzal is csak annyi a gond hogy folyamat kell manáznom. Gondot máskülönben nem jelent mapmod tier 16on sem.
Sőt a Lira 10 boss is meglett halál nélkül. Na majd legközelebb megnézem gyengébb fokozaton, úgyis a talent/challenge miatt kellene csak.

(#33570) Rayner válasza Edge (#33566) üzenetére


Rayner
őstag

Alapvetően működik a build. lvl83-on T16 sima, öltem vele shaper/elder guardiant, mind3 scourge bosst agyonveri. nagyon nem panaszkodom. a meme item meg igazából csak god mód lenne hozzá, nélküle is tökéletesen működik. Egyébként a cast while cancelling és a flaska pantheon megoldotta mind3 problémámat. Már csak a lvl94-95 kellene és a hozz való pár pont. no meg a 4000 hp se életbiztosítás még ezen a szinten. :D eddig 10ex ment bele és kíváló, és igen a 30exes nyakas és 100exes pajzs lenne a cél :D jah és még hiányzik az utolsó lab is ami nem lenne hátrány ha meglenne :D

[ Szerkesztve ]

(#33571) tibee77 válasza Rayner (#33565) üzenetére


tibee77
őstag

Ott van az alairasomban a poe profilom, masold be a katimat pob-ba. Amugy öszinten, nemtom, hogy nelyik 3 gem a legjobb amit a fegyverbe rakhatsz mikor meg nincs meg a squire. Lehet a witheringstouch nem a legjobb valasztas dps szempontbol mert divegent melee splash kell, multistrike is, nem tudom, hogy veszitenel-e dps-t ha 3. gemnek az menne-e be. De a fat tuti at tudod varialni hogy a duration nodeokat kirakdaz mar sokat segit.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33572) Edge válasza DjDanee87 (#33569) üzenetére


Edge
veterán

így van majd next time jobb lesz. :)

Én már mindent megcsináltam nincs több questem és itt most egy kicsit mindig belassítok, atlas kész, 10es mavenek is, maven + sirus kill is megvolt... OP ez a berserker.
Fura hogy azért teperek hogymindez meglegyen és amikor elérem és megvan akkor jön az hogy minek játszak? :DDD

Rayner: oks vágom, érdekesnek tűnik amúgy így is :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#33573) Rayner válasza Edge (#33572) üzenetére


Rayner
őstag

Diverget-melee damage-mulristirke van bent. itt az enyém : [link]
elvileg a pajzsot kellene csak lecserélnem mert így a 30exes nyakast nem kell megvenni csak akarok még 1 aurát

(#33574) tibee77 válasza Rayner (#33573) üzenetére


tibee77
őstag

Aha latom te az offeringes chesttel mesz meg raksz ki blockot is a tree-n. Megbizhato az az offering amit a chest biztosit? Olvastam errol hogy mikor fenn van akkor eleg jo de ha nincs akkor szopo van. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33575) Rayner válasza tibee77 (#33574) üzenetére


Rayner
őstag

időnként kapok és oneshotot, de elég jól bírja. eddig 12ex és ezért a pénzért szerintem tökéletesen sikerült :D nyilván a 2 meme itemmel god mód de amíg nem farmolom ki addig jó lesz

(#33576) Rayner válasza tibee77 (#33574) üzenetére


Rayner
őstag

nah rámentem siriusra, 1/3-ad élete maradt :D lvl89-en vagyok és még sok dps van amit ki tudok tenni :D meglesz ez :D

kérdés: van-e értelme hydrosphere mellé egy chance to poison van valami más gemnek, mivel vettem despair gyűrűt így felszabadult egy hely

[ Szerkesztve ]

(#33577) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Mit volna érdemes cserélni következő lépésként Toxic Rain karival?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Vinsanity87/characters
Amiket a Ziz/Lightee féle guide ír: Vyrri sisak hexproof miatt, vagy bevásárolni loathing essenceket és csinálni abból mana res efficiency sisakot aurákhoz (most nem fér be a determination). Enlighten gem esetleg. Meg úgy általában bármelyik slotra jobb item.
Az a baj, bármit nézek mindig van valami negatív hatása is a mostani állapothoz képest. Ettől még a pozitív lehet sokkal jobb és megérné, de ez az amit nem tudok eldönteni.

(#33578) Rayner válasza DjDanee87 (#33577) üzenetére


Rayner
őstag

itt az enyém, közel maxos kb agyonverhetetlen :) [link]
sisakon kell mindenképpen a +40% TR dam, amun és kesztyűn pedig DoT mod. a fádnak a fenti részét lebontanám, mert egy cluster erősebb sokkal mint az ott fent

(#33579) DjDanee87 válasza Rayner (#33578) üzenetére


DjDanee87
addikt

Sisak enchanttal az a baj, hogy 5-6 run után mindig elunom a dolgot és azt nem adja ami kéne. Előző ligában sem volt nekem való sajnos.

(#33580) tibee77 válasza Rayner (#33576) üzenetére


tibee77
őstag

Hallod en hiresem gyülölöm a sirus fightot de ezzel a karival egy alom volt. Pokok ezerrel tamadjak öt, nem kell foglalkoznom semmivel.a chance to poison dolog jo kerdes, nemtom hogy müködik-e spellel is.de amugyis poison a minionoknak kell, ök tamadnak gyorsan, ök tudjak a poisont az egekbe stackelni. Ezert kell majd a withering touch, hogy megtovabb tornasszd ezt a poison dolgot. A pokoknak ugye beepitett viper strike tamadasuk van, szoval ök mar nyomatjak a poisont ezerrel, neked csak ezt kell tovabb buffolni.

Djdanee:ne viccelj, ha csak nem vagy dedikalt lab runner, ne probalkozz a sajat enchantodat megszerezni lab-ban.irany a trade es meg kell venni.ha meg ssf-ben vagy akkor az szopo. ;]

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33581) Rayner válasza DjDanee87 (#33579) üzenetére


Rayner
őstag

Mondjuk megvenni is lehet :D nem annyira drága, én pl csak base-t vettem és arra pörgettem

@tibee77: igen én is így tudom, csak a hydro elvileg visszaüti amit ráütnek azért gondoltam, hogy még ez is adhat +buffot

(#33582) DjDanee87 válasza Rayner (#33581) üzenetére


DjDanee87
addikt

4ex jól rollolt Viridi sisak (+2gem és 20+ allres) Toxic Rain enchanttal. Megéri szerinted beruházni rá?
Másik kérdésem, mennyi chaos resistet érdemes tartani? Nyilván minél többet, de mégis mi lenne a cél ilyen közepes budget esetén? Most van 44%, de ezt szerintem nem fogom tudni tartani ha cserélek cuccokat.

(#33583) Rayner válasza DjDanee87 (#33582) üzenetére


Rayner
őstag

A fejesen az a +40% miatt mindenképpen megérti, feltéve ha illik a buildedbe és nem kell mást is variálni.
nekem a chaos res 28% és elég mindenre

(#33584) DjDanee87 válasza Rayner (#33583) üzenetére


DjDanee87
addikt

Kell variálni, mert ahhoz hogy működjön a hexproof tulajdonsága a sisaknak magic ringet kell használni (nyilván rare van most). Ziz/Lightee féle buildben ezt a sisakot ajánlják, és a poe.ninján is egy embert akit megnéztem szintén ezzel megy. Én meg nem szeretek több lépésben fejleszteni a cuccokon, mert sosem tudom továbbadni annyiért a régi itemet mint amennyiért vettem, ráadásul sok mindent nem tudok még endgame környékén és nem jön úgy a currency mint másoknak ilyen builddel.
De elvittek ma reggel egy despair-es harvest rollolt hunter gyűrűt 2ex-ért, úgyhogy így bele tudok vágni az item cserélgetésbe. Legalább ez egy lehetőség harvesten amiből pénzt tudok szerezni. Meg tudom, hogy chaos modot kell harvest rollolni hunter amun. Ezen kívül van még ilyen harvest roll bármilyen influenced itemre ami érhet sokat? Csak a buildemhez kellőkről tudok.
Illetve belevágtam volna, de 1 online ember volt aki listázta 4 exért a Viridi's Veilt most reggel és miután ráírtam nem válaszolt csak felvitte 6 ex-re. Na majd este meló után, tegnap volt több is 4ért hirdetve.

(#33585) mclord


mclord
aktív tag

Xboxon elkzedtem újra játszani, mondjuk nagy sajnálatomra kiderült a régi PC account 80+ (harcos, és mage) nem használható így újra kezdtem, és rájöttem azért sokat változott a megjelenéséhez képest.

Emiatt ellenben lenne pár kérdésem

Játék
Oriath (Epilogue) tartok, a The Fallen Courts -nál az asztalból a kulcs kiesett , ezért bejutottam az ajtón majd jött a következő, itt két oldalt látom van 1-1 hangot kiadó embléma de nagyon nem akar csinálni semmit.

XBOX specifikus
1. PC -s account látom a POE oldalán (betudom lépni a steammel) az XBOX accounttal nem tudok belépni, van rá valami megoldás ?
2. Trade gondolom csak a premium tabbal megoldott ?

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#33586) Rayner válasza DjDanee87 (#33584) üzenetére


Rayner
őstag

amúgy miért kell a viridi? ennyivel lenne jobb? nem látom hol lenne erősebb mint pl a jelenlegi buildem, itt vannak a védelmi statok, és a TR alap dmge ami frenzyvel 60k

[ Szerkesztve ]

(#33587) DjDanee87 válasza Rayner (#33586) üzenetére


DjDanee87
addikt

Csak annyival jobb, hogy hexproof leszel, viszont HP csökken mert azon a sisakon nincs. Meg drágább cuccok kellenek mindenhova hogy a kék gyűrű hiányzó resistjeit pótoljuk. Nem ér annyit szerinted kiiktatni egy enfeeble vagy elemental weakness map modot (vagy olyan monstákat amik curset raknak. Nyilván ha olyan helyen vagy ahol épp semmi curse sincs akkor nem jobb semmivel, viszont ha van akkor kijönne a különbség.

(#33588) Rayner válasza DjDanee87 (#33587) üzenetére


Rayner
őstag

szerintem nem ér annyit. mivel ezek a map modok pörgethetőek, de eddig a karimnál sose vettem észre hogy hátrányba lennék a cursoktól. viszont a magas AS és DoT mellett ha facetankolsz kb bárkit akkor 5 mp akkora chaos dot stacket pakolsz fel hogy leolvad mint olaf a napon. erre a legjobb péda AUL a nyakasért. farmolom le magam bányába és ha oda érek váltok TR-re bemegyek beleállok az arcába hiába nyomat rám mindent felpakolom a DoT aztán win nincs 2 perc a fight

[ Szerkesztve ]

(#33589) dbius válasza DjDanee87 (#33587) üzenetére


dbius
veterán

Ha van egy felszabadítható slot valahol, akkor érdemes berakni bármelyik buildbe egy holy flame totemet. Curse immunity playernek és nearby allies-nak is.

(#33590) TrollBalint válasza mclord (#33585) üzenetére


TrollBalint
addikt

A csávó beállt az egyik körbe, a másikba meg neked kell, akkor nyílik ki

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33591) mclord válasza TrollBalint (#33590) üzenetére


mclord
aktív tag

Oké , köszi én megöltem mindet :D , így csak szellemeim maradtak ;]

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#33592) mclord


mclord
aktív tag

úgy érzem valami bug lesz itt , most meg a Karic nincs fenn, de tény a "harcos társak" se jöttek be a buliba nem mint ezen a videón :D

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#33593) freddirty


freddirty
senior tag

Sziasztok, build ajánló:
Bosskiller, minion build. Második karinak raktam össze, és sokkal tankosabb, jobb mint az elsőnek összeszenvedett poison concoction. Von Vikton rakta ki a buildjét két hete:
https://www.youtube.com/watch?v=hLex6iFb3Bs&t=2044s

Elég korrekt, van hozzá pob, trade linkek, minden ami csak kell. Korábbi videói is vannak fenn liga induláshoz, illetve van leveling guide is. Nagyon szépen dokumentált. Én már nem is nyúltam hozzá, csak a geart craftoltam/vettem meg előre. A szintezés szép volt, 5-6 óra alatt meglett, lvl 65-ön jöttem ki az actokból labirintus nélkül csupin witch-el. 73-ra felvittem bányában meg a labokban, ráraktam a gear-t és kész is volt. Lvl73-on már vitt mindent, 10-es Maven fight death nélkül, elder, conq. Maven-t is most vertem le többször is a felhalmozódott writekkel (a poison conc. karim egy f*s)
Simán mapozásssal lehet szintezni, lvl88-on van most és szinte csak a maven fight alatt halt a kari, de az az én memóriám hibája:(. A a dmg annyira nagy, hogy nem kell a memóriajátékkal foglalkozni, az utolsó fázisban egyszer meghalsz a memóriajátékban utána meg mavennek nem marad ideje újabb mem játékra :)
Egy hátránya van, és ez a gyenge movement speed. Quicksilver flaska nélkül egy csiga.
Mivel a minionok gondoskodnak minden killről, ezért közelébe sem kell menni a veszélyesebb bossoknak. (Ez nagyon nagy előny ilyen túltolt damage-os időkben, a PC-n több védelmi vonal volt mint amennyi valaha is egy karimon, mégsem tudott mindent facetankolni pedig a skill azt kívánja, a poison meg nem elég gyors hogy életben maradj.)
A költség mostanság nem mondható vészesnek amikor 100 exek röpködnek egy buildre, ez kb 40-50-ből megvan. Nyilván van ennek is extrém overkill minmax verziója, mageblooddal, uul-netol unset amulettel 600 exért (vagy többért). De nem látom értelmét, ebben a verzióban is kb. 2 sec Veritania, 5 sec Drox ha ledobod a vaal skeleton army-t. melléjük.
Szóval gratula Viktonnak, Ritualban játszottam a golem buildjével, az is nagyon szórakoztató volt. Mondjuk nem kevés idő volt összecraftolni a cuccokat, de igazából én ezt a részét talán jobban is élvezem mint a játékot :)
Még ki szeretném próbálni a blight mapokat, a mapokon idáig ha szembejött akkor az csak az álldogálok középen és a közelben levő tornyokat fejlesztgetem módszer volt, halt minden szépen. Bár sosem volt jövedelmező a blight map, hacsak a sok kis bubblegum currency-t nem adogatja el az ember. (én inkább maradok a harvest craftnál, pár 10-20 exes amu craftból meg is volt a build)

[ Szerkesztve ]

fred

(#33594) freddirty válasza freddirty (#33593) üzenetére


freddirty
senior tag

hah rossz volt a trade link a lentiben.

fred

(#33595) mclord válasza freddirty (#33593) üzenetére


mclord
aktív tag

Van olyan érzésem a Xbox vs PC trade se egy kalapba esik, mint a karakter sem, ott ennél drágábbak az árak (pl Soulwrest látom itt bagóért megy , azét X-nél ha 6 C alatt megszerzed király vagy) :O

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''

(#33596) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Ha valaki akarna egy "fun" buildet még, ahogy én, annak itt egy újabb saját fejlesztés:
3.16 Armageddon Brand Inquisitor

Úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát, lesz ami lesz. Már egy ideje ki akartam próbálni, és most, hogy buffot kapott, eljött az ideje ennek is. Csináltam egy rövid vidit (minőségért bocsi, a netem rettenetes, örültem, hogy ezt akadásmentesen felvette), hogy mégis hogyan néz ki vele a játék. T16 Glacier map. Itt nézhető.

A PoB itt van hozzá. Saját gear, egyedül a bottledre gyűjtök még, már csak az hiányzik, de az még jelentősen dobni fog a dps-en, ami igy is 2m fölött van. Viszi a t16 mapokat, öltem vele guardianokat, conquerorokat, shapert, eldert, maven 10es fight is simán lement, delveben, heistben és scourgeban is jól teljesit. Scourge bossoknak se volt sok esélye, legtöbb esetben facetank. Nem "OP" build, de marha jó vele mapozni (legalábbis én baromira élvezem).

A buildről röviden: Nem DoT-os, elem focussal tiszta fire + extra chaos dmg. Crites (inq crit sebzés ignorálja az "enemy resisteket"), blockos (nincs kimaxolva, de nagyon jól működik). 5,4k life + 1,4k ES. Bottleddel 2,7m DPS (bottled nélkül is simán elég t16-ra, ahogy a vidin látható). Endgame gear könnyen beszerezhető, és nem is drága. 6L Duskdawnt 2exért vettem. Watchers szintén. Awa elem focus, lvl3 enlighten is nagyjából ilyen árban voltak. Ami drágább volt, de én mázlival olcsón, 5 exért jutottam hozzá, az a body (egyébként a reális ár olyan 10ex körül van). Többi, beleértve a clustereket is, 2 exa alatti tétel. Az onslaugh+elusive+tailwind cipő már az extra kiadás (20exa körül, utolsó alterjeimet kapartam össze rá :DDD ), ami nem kötelező, de sokat dob rajta + a bottled főleg bossokhoz (arra még kaparom az altert).

Részletes leirást nem csinálok, ha valakit érdekel az nyugodtan kérdezzen inkább, mi miért van, vagy miért nincs, és hogyan működik. :))

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33597) Rayner


Rayner
őstag

Aki ért a bányához:
van valami szamárvezető ahhoz merre keressek AUL-t? úgy értem oldalra jobb bányászni vagy lefelé vagy vannak bizonyos területek ahol gyakrabban fordul elő?

(#33598) brunnehilde válasza Rayner (#33597) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Teljesen random generálja. :) Annyi, hogy minél lejjebb mész, annál gyakrabban fordulhat elő. Tudtommal.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33599) Rayner válasza brunnehilde (#33598) üzenetére


Rayner
őstag

Most értem le 300ra, mondjuk fossil és resonator jön dögivel :D

(#33600) Rayner


Rayner
őstag

Zöld boss dobhat valami értékeset? van 6 amit le tudnék ölni. persze AUL semmi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.