Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz simondr #33835 üzenetére
Csak egy karival csináltam a delve-t (lvl 80 lett meg), de üzenet nem jött.
A gauntlettel sem jártam sikerrel sajnos. Vasárnap lvl47esen csak fél szint kellett volna 48hoz mikor Malachai-joz értem. Gondoltam előtte lévő The Harvest zónában kigrindolom a maradékot az extra passzív ponttért a bosshoz, de ott benéztem egy GMP-t: https://www.youtube.com/watch?v=9DqQ5U9GU2I Pedig olyan közel volt a mysterybox Ezekbe a dögökbe láttam egy Ziz csatornájára feltöltött gauntlet highlights videóban, hogy más is pusztult el. Na majd legközelebb. Igazából ez is szép eredmény úgy gondolom - sosem próbáltam ezelőtt HCt PoE-ben.
-
Tuvix
tag
Lvl 85 Detonate Dead Necro
Lvl 85 RF Inquisitor
Lvl 70 Boneshatter Juggernaut
De üzenet sajnos nekem sem jött most -
Mad_Wolf
aktív tag
Idén nekem sem volt szerencsém, 3db 70+ 1db 80+ karakterrel sem sikerült nyerni. Na de cserébe jó volt az event, nem úgy mint a gauntlet. Várom a heistet, időm is lesz játszani... Csak azt nem tudom mit inditsak. Valami ötlet, mi jó oda?
-
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Plazmacucci #33855 üzenetére
Cyclone shockwave chiefben gondolkodom
-
Pitymaszter
tag
válasz Plazmacucci #33855 üzenetére
Occultist - wintertide brand (+ vortex). Egyszer szinteztem vele fel karit és eléggé megtetszett akkor. Most eljött az ideje, hogy kipróbáljam. Főleg hogy cold DOT is kapott némi buffot most. Mathil is lvl88ig el jutott vele Gauntlet-ben nem volt rossz véleménnyel róla.
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
BoneDragon
veterán
Holnap végre Heist. Ki milyen karaktert indit?
Látszik nem olvastam egy kommentet se.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BoneDragon #33858 üzenetére
Valami ele hit raider kéne. Bár inkább armort lenne érdemes gyúrni. Mindig az utolsó 10 percben találom ki
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
dante3
addikt
Heist-es eveneten hogyan lesz a fejlődés az elején? Uúgy ACT-okon szintezünk, vagy csak Rogue Harbour-on lehet tartózkodni?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
dante3
addikt
válasz BoneDragon #33861 üzenetére
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Remiel
őstag
válasz BoneDragon #33858 üzenetére
hát valami extra speedes kari kell szerintem itt nem lesz jelentősége a defnek annyira, ha mindenki elől el tudsz futni, aki meg marad az aoe
nekem kb ennyi az elképzelésem
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
félisten
Én valami hipster chaos melee buildet fogok kitalálni, ami 80-as szinten becsődöl, és majd kezdem előröl.
-
Mad_Wolf
aktív tag
youtube commentben olvastam main heistes csávótól tanácsokat, szerinte a dmg az annyira nem fontos, de:
#1 amire szükséged van az a phys dam reduction
#2 fire mitigation
#3 move speed
#4 recovery
all dot builds are great like: exanguinate, vortex, wintertide brand, toxicrain etc, also some great options are totems/vd/dd/lightning or cold miner. avoid builds that require on hitting close rangeEttől függetlenül ciklonsokkvév amivel kezdek, mert már hiányzik a pörgés. aztán ha megvan az 50 és nagyon kaka akkor jöhet a wintertide vortex, vagy valami totem, az úgyis régen volt. De az is lehet hogy megunom az ajtónyitogatást.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
Hát ja
Mondjuk én imádok heistezni az autobomberrel, de mire olyan cuccaim lennének mint most 2 hete vége lenne a ligának, ettől függetlenül erősen gondolkozom egy HoT builden
egyébként meg a GGG csessze meg, amit az egyik kezével ad, azt a másik tízzel elveszi. remekül kitalálták az Awakaner's orbot és hú de fasza, hogy két influencedet egyesít, de...
az egy dolog, hogy minden más huss a megmaradó itemről pl a 119 life, meg a dupla T1 res, mert ezzel tisztában voltam, de az, hogy a nagy nehezen kipörgetett maxos 2 influenced modot is visszacseszi a béka segge alá az egy vicc. kb 2000 Aleration toltam el a két armorra, mire meglett a két ritka T1 influenced mod amik önmagukban sem érnek keveset, majd amikor összetettem őket akkor az egyik 33% lement 14-re, a másik 30% meg 12-re. Próbáltam Divine de a max amit ki tudtam hozni 20 darabból az a 20/25%, szóval elmehetnek a búsba.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Rayner
őstag
Mit olvasztottál? elég nagy a különbség, lehet nem jól raktad őket össze illetve nem base rollok voltak a másik itemen. erre figyelni kell mert hamar mehet a kukába.
-
Remiel
őstag
válasz Rayner #33868 üzenetére
2 armort, az egyiken 33% supress spell dmg, a másikon 30% effect of non-curse aura volt, ez lett belőle ez nagy nehezen (meg ugye a 119 life és a két magas res, de azt tudtam, hogy kuka)
Mindegy, ahogy elnézem én craftból tudok "megélni" amúgy is, most vittek el egy kesztyűt 71 exért, nekem kb 5 exbe volt, hogy a flaskákról ne is beszéljek, amik mostanában már alap 3 ex, de van ami akár 10 is, legalábbis amilyen fajtákat én csinálok
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz BoneDragon #33872 üzenetére
annyiért tette ki
-
Pitymaszter
tag
válasz Remiel #33869 üzenetére
Őszinte leszek nem értem, hogy mit csináltál...
A supress spell dmg egy BASE suffix és nem influenced affix.
A Non-Curse Auras from your Skills pedig influenced affix és amiről te beszélsz az 30%-os verzió az Elevated mod, amit Maven orbbal lehet csinálni.
Én azt feltételezem hogy te azt hitted, hogy a supress spell dmg az egy Crusader affix és ezt Awa. orboztat a Non-curse -el (amit esetleg eleveted modozál is ??? nem tudom..) és megszületett ez a suppres dmg azért ment le és "szerencsédre" random újra rollolt rá csak kisebb Tier-ben (T5 lett T1 helyett)Javíts ki ha tévedek, de ezt szerintem nagyon benézted... De a tanuló pénz meg volt...
Érdemes craft előtt ezt az oldalt végig bújni miket lehet craftolni itemekre.... [link]BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
félisten
válasz Pitymaszter #33874 üzenetére
Na ezért én meg sem próbálok craftolni.
-
Pitymaszter
tag
válasz BoneDragon #33877 üzenetére
Dízájn?
Tudtommal színvakoknak segítség, hogy milyen színű a socket.BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
BoneDragon
veterán
válasz Pitymaszter #33878 üzenetére
Akkor az, nem tudhatok én se mindent fejből.
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #33875 üzenetére
nincs baj craftolással csak tudni kell mit mire olvasztasz :
amúgy a tailwind+elusive cipő, 3 dot gloves, +2 lvl amu, phys dam bow/+3 lvl bow mindig megy és biztos bevétel. persze nem mind 20-30-40ex, de a craft költség mind mellett visszajön és mehet a következő.[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Köszi! Megnézem este ezt.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
simondr
senior tag
igen, jól tudod, azt a színvakok kedvéért hozták be.
-
Remiel
őstag
Ezek szerint az armort valóban benéztem és feltételeztem, hogy valami influenced de nem volt az
ettől függetlenül az, hogy nem értek hozzá annyira nem igaz, max nem tudok mindent
a heti bevételem kraftból 122 ex és befektetés kb 15 volt, szóval ha nem is vagyok expert, azért elvagyok vele
de az armor az tényleg tévedés volt
(#33881) Mad_Wolf Flagellant's flaskokat főleg T1 armor, crit, curse, attack speed ezeket viszik nagyon, az alap vegyes, vagy res flaskák, vagy armor, de pl Iron is van/volt
átlag 2 ex ért mindent elvisznek, de van ami jóval több főleg ha kijön valami build amihez pont ilyenek kellenek
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz Pitymaszter #33874 üzenetére
Köszi megnézem (bocs lejárt a szerkesztési idő)
-
m.lala
aktív tag
Segitene valaki, aki szeret buildeket elemezni?
Untam magam de nagyon, így elkezdtem egy fun sweep buildet....sweep mellett, vengeance és shockwave van, tidebreaker a fegyó és jó magas is vagyok mert blunderbore a vértem... Az AOE akkora, hogy lelóg a monitorról....a sebzés még ratyi de figyelemreméltó hogy T10, 15 ös gemekkel megy, mivel a sweep önmagában valami 30k-t ir ki...szóval vannak ám furi mechanikák...
A kérdésem igazából annyi lenne, ugyan nincsenek nagy terveim vele mégis meg akarom érteni, hogy müködik, miért rak shockwave-et bele...az mire való? A faster attack helyett nem vón jobb egy multistrikre?
Illetve a a fortifyt is kirakta /26/ de nem látom mivel generálja.
Ha valakinek van kedve lessen már rá...egyébként valami 2-3exa az egész build.
[link][ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
BoneDragon
veterán
Lassan indul...majd karakterválasztón eldöl mivel indulok.
-
félisten
válasz BoneDragon #33888 üzenetére
Ha az ajtókat veszem figyelembe akkor valami projectile és explode kari kéne. Glad/occu.
Olvastam hogy a legtöbb mob phys és lightning sebzést tol, chaos gyakorlatilag nincs is. Szerintem könnyebb lesz mint delve.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Borzasztó a fejlődés sebessége. Sírok.
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #33890 üzenetére
Kegyetlen hulladék ja... Még 2 szint és offolom is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #33892 üzenetére
50tol mar esik
-
Lokids
addikt
Ez a wintertide brand nem rossz. Bár nem teljesen értem.
Egyesével kell castolni... jó sokáig tart, mire tömegre lecastolok annyit, hogy jó legyen.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
la_cc
addikt
Megérte szopni a heist event-tel, az első ládám, ami még használható cuccot is adott. A csicsás flame dash-t dobta.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)