Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #33799 üzenetére
Starting at Noon December 10 (PST) which is Dec 10, 2021 9:00 PM (GMT+1)
-
Náluk hány óra van mikor kezdődik az event? Miért ilyen későn kezdődik? Mi értelme ennek?
-
Remiel
őstag
Játék közben teleportáltam a városba, kiírt valami olyasmit, hogy not possible you are not owner of the instance és kidobott, azóta bármelyik karival akarok belépni csak a fogaskerekek pörögnek, úój kari kreálása esetén meg timed out
volt már ilyen valakinek vagy ötlet mi a franc lehet a gond?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #33792 üzenetére
Ott a quicksilver flask-om van pont.
Amúgy köszi az infót, ez sem lesz az én stílusom akkor.
-
-
la_cc
addikt
Meglett a delve-ben a 85-ös szint egy totem-es build-del. Hát nem mondom, hogy megjött a kedvem az SSF-hez...
Az utolsó 5 szint az elég nyögvenyelős volt trade és craft nélkül.
Más: az összes mine build olyan, hogy eldobálja az aknákat és "'D" gombbal rá kell rombantani vagy egy dedikált miner-nél ez megoldott valamilyen support gem-mel? Most frenzy charge-ok miatt volt a build-ben és hát eléggé irritált, hogy rá kell rombantani plusz 1 gombbal mindig.
-
Firebomb cannibal is my new best friend
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
TrollBalint #33785 üzenetére
Az összes event első napján lesz Twitch drop. Bármilyen Poe adást kell nézni 2 órán át.
-
la_cc
addikt
válasz
Köszi, hogy megemlítetted! Egész pofás kis portált adnak...
-
válasz
Ziz nem fog játszani. Egyébként mindegy kit nézel csak poe legyen.
-
TrollBalint
addikt
Jól látom, hogy ma is lesz twitch drop? Gondolom Zizarant kell hozzá nézni, vagy van a GGG-nek valami "hivatalos" listája, hogy kiket lehet nézni a dropért?
-
DjDanee87
addikt
Asszem ezt a buildhez fogom megpróbálni gauntletben: [link]
Eközött meg RF Inq között vaciláltam. -
Pitymaszter
tag
válasz
Mad_Wolf #33780 üzenetére
Hát csak ajánlani tudom a trappert mert iszonyat erős én a nodoknál csak pakolgattam a seismic trappet és hullott a nép még 4 linknél is!!! Mondjuk végére összejött a 6L chest azzal meg már tényleg kés a vajban. Exsanguinate meg tök jó trash mobok ellen. Ajánlom hozzá a (https://pathofexile.fandom.com/wiki/Deerstalker) unique cípőt (ha kiesne mostanában) az Exsanguinate skillhez jó, olyan mint ha lenne egy shaper kesztyűd trap supporttal.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Pitymaszter #33778 üzenetére
Ezt a trappert kipróbálom én is, ha elvittem 70-ig a domblowt. Mindig is szemeztem ezzel az exsanguinasdasdaés akármi skillel. De shockwave-t is akartam még csinálni, van hozzá már pár cuccom... francba, most se alszok hétvégén.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
LittleBoss67 #33776 üzenetére
Dominating blow. POB-ban Raizqt karakterét húzd be.
Csak ennyit tudok hozzátenni:
58-on estem neki a 65-ös nodenak, 1,5 szintet léptem vele. Meg se karcoltak.
Nem tudom később (80 körül) milyen lesz, de most főkőkemény. Nyomva tartom a jobb gombot, néha cry, néha mana flaska, minden meghal.Egyéb build ötletek:
Posion concoction: semmi gearben pukkannak a mobok miközben rohansz ahogy bírsz.
Itt egy nagy lista endless delve buildekkel -
Pitymaszter
tag
válasz
Én személyes tapasztalat alapján az alábbiakat ajánlom:
-phys Seismic/Exsanguinate Trap Build Saboteur
POB: https://pastebin.com/DVpWr59E
A Unique Cold iron daggerek helyett használhatsz +1 phys spell dagger és + 1 phys spell shieldet is. Ha szerencsét van esik olyan unique dagger. ÉN lvl 90-ig zökkenő mentesen elvittem Endless delve-ben főleg mikor már összeállt a build.- Chieften cyclone - shockwave Herald of ash-al. MINDEN robban
POB: https://pastebin.com/qf1SRJBL
Jó kis build ez is delve-hez. jelenleg lvl 72 nél járok de most állt össze a build innentől mint kés a vajban lvl90-ig (vagyis eddig úgy néz ki hogy nem lesz probléma)
-
válasz
Csak nem kisírták?
-
LittleBoss67
aktív tag
Jeeee! Lesz konzolra mai indulással delve event. Valami ajánlott build ?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #33773 üzenetére
bakker ez a dominating blow elég OP. 4-5 szinttel nagyobb node-okat megyek, és olyan könnyű mintha 4-5 szinttel kisebbek lennének.
Elég lassan indult be a build, mivel a domblow 28-as skill, de 30-tól azt vettem észre, hogy sokszor 2-3 skillpont vár elosztásra, annyira megyek és nem hiányzikAztán ránéztem a resistekre, a legnagyobb 30 volt, a lightning konkrétan -10, de észre se vettem mert nem haltam meg.
most 56 vagyok, kíváncsi leszek estig hol áll meg
Aztán indulhat a gauntletben a ripperóni -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Plazmacucci #33768 üzenetére
Ő dominating blowwal megy, most csinálom én is 🤣
-
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #33769 üzenetére
hát nekem a múltkori se ment esélyes hogy passzolom ezt is, nem nekem való a hc, sose volt az, pláne hogy mostanában lagolni szokott a game.
-
Ki mivel megy majd neki Ziz gauntletnek?
-
Raizqt megy ssfhc-ben rf inquisitorral.
-
Mad_Wolf
aktív tag
steelmage buildjét követtem, beírod a POB-ba import/exportnál a nevét, rászűrsz az endless delve-re, és ott lesz. Steelendlessdelving a karija neve.
A youtube-on fent van egy starter videó Raiztól, érdemes megnézni. A második lab után lehet átállni RF-re, addig flame wall+holy flame totem, majd armageddon brand.
De ha konkrétan arra vagy kíváncsi, az én karakterem hogy áll, akkor McHaals a profilnevem, POB-ban láthatod a karaktereket. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Lokids #33759 üzenetére
Én 80 felett vagyok a poison concoction occuval, régen volt már ilyen jó karakterem. Itt a POB, baromi egyszerű build. Dobálod a flaskákat, amint tele van a plague számláló elnyomod és futsz ahogy bírsz, mindenki meghal körülötted.
Az RF buildem mindjárt 70, a boneshatter 60+, mindegyik elég jó, stabil, nem volt túl nehéz a szintezés sem velük.
-
Egyszerre találtam stibnite és gránit flaskát delvben 😇
-
Lokids
addikt
Nagynehezen elszenvedtem egy poison occultistot lvl50-re de elég is volt.
azt írták ide jó, meg op... hát nagyon de nagyon szenvedős volt. Az eliteket alig bírtam vele megölni. 1 évvel ezelőtt ugyanez ED trickterrel, mint forró kés a vajon. És akkor még azt se tudtam mit kell felvenni hozzá. -
-
DjDanee87
addikt
Összejött amit szerettem volna (legalább level 80 delve - 81 is meglett). Kedvem lenne elvinni 90ig, de időm sajna nem engedi most, pedig már eléggé összeállt a karakter és így már haladós vele a játék. A resistek miatt láttam sok commentet general chaten, nekem nem volt problémám vele, sőt sikerült túltolni egy picit
Sisakkal grace+precision +2level, shieldben pedig +2 vitality. Sebzést még 4linkkel sem érzem kevésnek, legalábbis ebben a mélységben ahol vagyok.
Várom a következő eventet. SSFHC lévén ott nem vagyok benne biztos, hogy meglesz a lvl 50. Itt is haltam 42szer level 81ig -
Remiel
őstag
Nekem most is ott figyel 2 leather belt, de nincs rá "pénzem"... kéne egy valag greater broken akármi, de sosincs elég
-
freddirty
senior tag
Ha már vége a ligának és el akarod tolni gamblingre az exedet akkor Gwennen legyen az
Vettem 1100 Astragali-t 28 exért. letoltam pár logbookot, 200 refresh után jött az eredmény/Jó lesz standardra, a kövi liga úgyis expansion valami vacak ligamechanikával és vszleg jó új contenttel ami standardon lesz a legélvezetesebb/
-
Rayner
őstag
van új squire build?
egy nap alatt 30exet drágult
-
LittleBoss67
aktív tag
Ha játszik itt konzolos, vagy van rálátása a series s vagy x játékban nyújtott teljesítményére, főleg mondjuk 40 csonti és pl. harbinger csoport találkozásakor, vagy durvább helyzetben, az segíthetne eldöntenem, hogy a kistesót vegyem (ami ráadásul kapható) vagy 200 felett bőven az x-et (ami nincs).
Azt láttam, hogy a betöltési idők mindegyiknél 2-3 sec.
1440 -es felbontás 4K-n mennyire "látványos" ?
Áprilisban olvastam, hogy a POE is ezentúl az új generációs gépeket fogja támogatni így régebbi gépek a POE 2-t nem fogják tudni.
Most ugyan xbox one-n játszom, ami csak 1080 p, de sokszor szétesik, szaggat. A HO-ban pl. 720 p alá esik a felbontás.
Szóval el kellene döntenem, ami nem annyira sürgős de előbb-utóbb utolér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest