Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33201) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Ki kell, hogy jelentsem, ami nem block vagy dodge (evade), az egy kalap fos. Csináltam egy melee buildet és szart sem ér hiába van ed charge meg max res..

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33202) San398 válasza Har_melin (#33198) üzenetére


San398
őstag

"Azt nem tudom, hogy a scourge skill-fa fejlesztését minden karakterrel végig kell-e csinálni?"
Nem kell megcsinálni, accounthoz tartozik nem karakterhez

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#33203) tibee77 válasza Plazmacucci (#33201) üzenetére


tibee77
őstag

Na es en mit mondjak erre. Az en karijaim idaig arrol szoltak, hogy felszedtem az acro/phase acrot, szereztem blind-ot valamilyen forrasbol es ezen kivül csak dps-em volt mindig.most ezt elvettek es ennek ellenere megint csak egy assassint csinaltam aminek meg ezek a vedelmek sincsenek. ;] na igen, kemeny az elet, elegge meg tudnak eröszakolni ezek a scourged mobok mikor atvaltok arra a modra es egyszercsak a nyakamba szakad egy tonna mob minden iranybol... Mar alig varom, hogy legyen penzem es megcsinaljam azt a pokos guardian buildet az uj shielddel meg az uj minionos kesztyüvel.tonna armor-block meg minden finomsag ami a guardian ascendancyval jar es melle vegre a pokok nem csak 3 supp gemmel lesznek megtamogatva hanem 6-tal az uj shield miatt.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33204) Har_melin válasza San398 (#33199) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Van a Replenishing Remedies notable a assától egy kicsit jobbra felfelé, az 3+1mastery pontért ad másodpercenként 4 life flask chargeot. Mivel itt az attack speed annyira nem kulcskérdés, ez 2/s-ig fedezi a fogyasztást

Védd a fákat - egyél hódot!

(#33205) Plazmacucci válasza tibee77 (#33203) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én inkább előröl kezdtem, pedig az új ignite jó, de ezek a slam skillek egyszerűen szarul működnek.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33206) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Nekem se könnyű a league start. ES-re még nincs elég cuccom, hogy teljesen átálljak, a talált hibrid cuccokban meg szegény okkultista úgy esik kel, hogy nekem fáj. Nyilván jobb lesz a helyzet, ha felkerül még 4 layer def, de ennyire szenvedős nem volt a dolog régen. Max 1-2 halállal lehoztam a szintezést és a korai mapozást. Most nem is akartam CI-t, egyenesen Low Lifera gyűjtögettem, de muszáj lesz mert sima life+armor rettenetesnek tűnik.
Az se segít, hogy nincs még elég currency újrarollolni a mapokat, és sztem 80%-ban kapok dupla proj modot. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#33207) San398


San398
őstag

Köszi, meg lementem a Profane Chemistry-hez, az ad life-ot meg 1 chargeot,

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#33208) Har_melin válasza San398 (#33207) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

az chargenak nem sok, három másodpercenként 1, amikor annyi idő alatt 12-14 charge-ot is elhasználsz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#33209) Rayner


Rayner
őstag

Lvl70-80ig tegyétek be a purity of elements és determinaton aurákat viszonlag nagy armor baseel …kb facetankolni lehet mindent

(#33210) Har_melin válasza Rayner (#33209) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A Purity of Elements az elemental ailment immunitással nagyjából mászthev, ha valaki nem akar állandóan flaskákat nyomogatni. 100% életminőség javulás.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#33211) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Ami nekem igy pár nap játék után eszembe jutott, hogy leveling alatt alig esik gear vagy alap currency. Persze a legtöbbünk már haladó játékos, igy az actokat kb ész nélkül, relative gyorsan letoljuk, de valahogy hiányzik az az "arpg feeling", hogy találok egy jobb cuccot, amit lecserélek, hopp, megint egy, újabb csere, és fejlődök. Ehhez képest örülök, hogy négy-öt act alatt esik mondjuk egy darab használható cipő. Van craft lehetőség, de sokra az ember ez alatt az idő alatt nem megy vele, ha még gem vásárlásra sincs egy nyamvadt transmute (megtörtént eset). :DDD Scourge érdekes, de szerintem még a negyedét se értem, craftolni egyet se craftoltam, majd kéne nézni egy vidit. :P Ja, és a build. Egész jó. Maga a skill (toxic rain) tetszik, a játék vele nem túl bonyolult, valahol a távolban már látom, hogy akár valami OP is lehet belőle. Ha nem, akkor még mindig válthatok cyclonera. :D ;]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33212) Plazmacucci válasza brunnehilde (#33211) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Az egész actok a rare gyártásról szólnak.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33213) .LnB válasza P00By (#33195) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én még újonc vagyok. Az előző volt az első ligám. De egy dolgot megtanultam. A legolcsóbb build-et kell választanom. Mert konzolon játszom. :) És ott a trade az halál..
Ezért Zizaran Toxic Rain buildjével fogok próbálkozni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#33214) tibee77 válasza brunnehilde (#33211) üzenetére


tibee77
őstag

Erre sokan panaszkodnak redditen is, hogy alap currency nem nagyon esik.nekem se esett kb. semmi, sarga mapokon jarok, meg csak most mertem elkezdeni csinalni a liga mechanikat mert idaig szanaszet szedtek a scourge mobok. Igy viszont tetszik a dolog. Brutal sok a mob igy a mapokon, bejön ez a scourgeozas. Szepen elkezdtek ezek a tainted currencyk is esni, persze semmi extra de jobb mint sima mapozas közben. Szerintem piros mapokra erve be fog erni ez, hullani fog a cucc csak meg azt nem tudom milyen karival fogom ezt tolni. Assassin igy hogy nem endgame cuccokban van, ergo a dps meg eleg gagyi, igy nem fogja tulelni a scourge hordakat amik raszabadulnak az emberre. Kesöbb persze mikor mar minden egyhit lesz akkor talan kevesebb gond lesz de most.... Kezdenem kell egy csempet, csak meg nemtom milyet.

. Lnb : az igaz, hogy TR alapbol olcso build de az is, hogy konkretan meta is mar jo par ligaja.szoval belepöszint olcson megvan de a maxolasa a karinak azert nem annyira.

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#33215) BoneDragon válasza tibee77 (#33214) üzenetére


BoneDragon
veterán

Nekem esett act2-ben egy ex. :Y Néztem is, hogy mi a fene buffolta a dropot GGG... ;]

(#33216) TrollBalint válasza tibee77 (#33214) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én pont azon lepődtem meg, hogy fejlődés közben sokkal több chaos esett, mint eddig :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33217) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Én 75-ös szintig találtam 15 c-t.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33218) brunnehilde válasza tibee77 (#33214) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Én nem panaszkodtam, csak ez kicsit hiányzott. Mondjuk most act6 körül már sokat javult a helyzet. :P

.Lnb: Toxic jó. Tényleg nem kell hozzá komoly befektetés. Legalábbis elején, és szépen haladok, fun a játék is vele. Védelmem is jó, ahhoz képest, hogy 30-50%-os resistekkel rohangálok. :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33219) BoneDragon válasza TrollBalint (#33216) üzenetére


BoneDragon
veterán

Szerintem nem. Azon az exen kivül semmi currencym nincs igy lvl64-en. 2c-m van, meg néhány apróság amivel craftolni se lehet. Liga mechanika craft meg semmire nem jó szintezés közben...szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#33220) TrollBalint válasza BoneDragon (#33219) üzenetére


TrollBalint
addikt

én nem rég cseréltem le - T2-T3 környékén - egy liga craftolt 3 socketes páncélt. Nem mintha jó lett volna, de nem volt jobb :)
És amire. még nem volt példa, Oriathba vettem a vendortól fehér cuccokat és azokból craftolgattam magamnak valami jobb szemetet :)
Szerintem is rosszabb a drop amúgy, bár ez lehet bevezetés a poe 2-re

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33221) Har_melin válasza brunnehilde (#33211) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"Megnyugodtam", hogy nem én vagyok extra peches. Az értékelésbe nem írtam, mert úgy voltam vele, hogy van ilyen, meg lehet, hogy csak megszépítő messzeség, de én is kínkeservvel szedtem össze A6 elején hogy legalább vlami normálishoz közeli resistem legyen.

Amit írtam, hogy egyetlen scourge craftolt cuccot használtam az is azért volt, mert azon cipőn volt 15% MS + két resist, de a kettő együtt sem volt 20%. Olyan rare, amin legalább két használható mod lenne alig esik, 15-20 szinttel korábbi, már akkor sem túl jó cuccokban szaladgálok folyamatosan, és valóban alig van alap currency is a craftoláshoz.

A Scourge kraftoláson nincs túl sok érteni való. Maga a craft teljesen rng, csak az esélyeidet javíthatod. Minden új sor feloldásához +10 "passzívot" el kell költeni az előző sorokban, de nem okvetlenül a közvetlenül előtte lévőben. Az első sor csak a folyamatot gyorsítja, a második a unique craft és a + socket/link esélyét adja. A harmadik sorban lehet csökkenteni a rossz és javítani a jó modok szintjét, illetve egy plusz explicit modot rakni a cuccra. Ez persze csak esély és gondolom csak akkor működik, ha van üres affix hely. Benchcraftolt cuccoknál lehet értelme, bár egy jó darabot nem biztos, hogy el akarok szúrni egy szar corrupted moddal.

A többit még nem néztem, azok úgy láttam, hogy mapokra vonatkoznak, illetve egyszerre két cuccot is craftolhatsz.

Ahogy a traden látom, map szinttől, amikor már háromszor lehet ráereszteni egy cuccra, ott már előfordulnak használhatóbb darabok is, ha a harmadik sort kimaxolták előtte. Ha megcsinálja az ember a scourge-öket amikor megtelik a mérce, akkor ez nem nehéz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#33222) DjDanee87 válasza Har_melin (#33221) üzenetére


DjDanee87
addikt

Szerintem is nagyon random, hogy sikerrel jársz-e a league mechanika craftmál vagy nem.

Én a szerencsésebbek közé tartoztam. Sikerült rögtön az elején egy olyan axe-ot csinálnom, amit nagyon sokáig nem tudtam lecserélni:

De a többi cuccom is majdnem mind olyan volt, hogy fehér itemeket "alchemyztem" fel a mechanikával corrupteddé. És ugyan nem túl gyakran lett jó az eredmény, de nagyon hamar lettek így használható rare cuccaim. Mikor bejött a socket hozzáadás és linkelés scourge módosító akkor pedig ráálltam 4link 5 socketes chestekre és lett is egy 5L az egyikből, amt azóta is használok most Act8 vagy 9 környékén.

[ Szerkesztve ]

(#33223) P00By válasza gdevil (#33200) üzenetére


P00By
nagyúr

Nem tűnik rossznak, csak az új skill tree miatt, több dolog is nagyon távolra került.

(#33224) dante3 válasza P00By (#33223) üzenetére


dante3
addikt

Nekem a map droppal van csak problémám, igen kevéske esik belőle lassan kifogyok! Felvásároltam Zanától is amit lehetett, poemap oldal meg szerintem nem frissült az új ligához. Legalábbis nálam bizonyos mapok adott tierben nincsenek az oldalon. :F Így nehéz lesz csereberélni. :(

P00By Bocsi nem neked akartam címezni.

[ Szerkesztve ]

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#33225) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Nekem eddig az Atlas progress elég smooth. Vasárnap kiszedtem 4 watchstonet, ma két óra alatt letoltam az összes maradék WS nélkülit. 47 most a bónusz, ami egész jó tekintve, hogy kisebb a teljes map pool. Csak a jól sikerült mapokat pörgettem végig, a többin csak boss kill. Most kezdtem az 1+2+2 szakaszt, eddig nincs gond, csak elkezdett 1k+ latencyvel menni a mapozás, úgyhogy mára ennyi. A ligamechanikát ráhagytam. Majd 4 ws-nél visszanézek rá.

A nagy EO EE Dot átalakítás számomra zseniálisan sikerült. A magasabb gem számok miatt, már az elejétől van rendes dmg-m. Korábban rettentő szenvedés volt amíg nem tudtam stabilan aktiválni Elemental overloadot és EE-t egy trigger wandal, amit ugye rohadt sokáig tartott kifarmolni a Betrayből. Minden boss elolvadt eddig, POB meg 5 milla DOT-ot ír az endgame verzióra(mindennel együtt 7 fölött). Anno Über Elder 800k dottal ment le hasonló build-el, szóval nekem ez a liga maximálisan pozitív, még ha a Scourge jelenleg inkább csak formailag érdekes a tartalmat balanceolni kell. Delvet alapból imádom, most az első állomás dobott egy exet, szóval erre a reworkre is nehéz lenne rosszat mondanom. :D

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#33226) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Poisonous concoction elég jó :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33227) dollarZ18 válasza 0karmacoma0 (#33225) üzenetére


dollarZ18
tag

Pob linket tudnál küldeni a buildről? :R

(#33228) TrollBalint válasza Har_melin (#33221) üzenetére


TrollBalint
addikt

Brahiból kipróbáltam egy Scourge mapot. Elég érdekes, (T1 volt, szóval loot az kb semmi) csak akkor lehetett átváltani a Scourge-be, ha megtelt a blood-o-meter :) viszont akkor átvált automatán, és csak akkor csökken, ha ölsz. Szóval nyugodtan lehet keresni ellenfeleket azon az oldalon is. Simán kiírtható az egész map, de azon az oldalon nincsen boss.
Egy apró hátrány, ami szerintem javítva lesz, hogy nekem megjelent a mapon az egyik Elderslayer így több szörny volt, mint a másik oldalon és a map végén még mindig tudtam kit ölni, de a másik oldalon már nem volt senki :)
Craftolásra ez a mod szerintem tök jó, mert elég sok időt el lehet tölteni a másik oldalon, annyi, hogy a mapnak több idő kell, mire tudod corruptálni. Ja, és ez T1 Scourge volt, nem tudom a T2 mit tud.

Nekem úgy tűnik, a T2-es Scourge corrupt nem jobb, mint a T1, csak más. :(

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33229) 0karmacoma0 válasza dollarZ18 (#33227) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ezt a buildet szoktam alapul venni. Ha még nem játszottál ilyet, és megtetszik mindenképpen olvasd el mert zseniálisan jó leírást csinált hozzá a szerző.

Ez az aktuális pob: https://pastebin.com/tBf6e3D6. Nincs benyomva szinte semmi így 5,4 milla Sirus dmg, mikor beüt a punishment akkor 7. Nagy együttállásokkor 10 milla dot de ugye ritkán tudsz mindent alácastolni egyszerre. Én curse aurában és evasionban gondolkodtam, de be kellett látnom Shak megoldása fényévekkel jobb lett mint az enyém, és én is ezt követem.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#33230) dollarZ18 válasza 0karmacoma0 (#33229) üzenetére


dollarZ18
tag

Köszi! Nagyon jól hangzik! :DD

(#33231) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Állandóan crashel ez a fos.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33232) TrollBalint válasza Plazmacucci (#33231) üzenetére


TrollBalint
addikt

Van új patch, amiben néhány crash-t javítottak.Főleg az gyik skill-hez kapcsolódóan. Shield crush, vagy mi :F

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33233) Plazmacucci válasza TrollBalint (#33232) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nekem akkor omlik össze amikor területek között kéne betöltenie.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33234) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Olvastam, redditen megy a sírás, GGG nerfelni fog mobokat, és a craftokkal is kezdeni fognak valamit. Nagy a nyomás rajtuk? :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33235) BoneDragon válasza Plazmacucci (#33234) üzenetére


BoneDragon
veterán

Mindig ez van. Megy a hype mekkora kiraly lesz a liga, aztan 2 nap mulva meg a siras.. semmibol nem tanulnak az emberek.

(#33236) TrollBalint válasza Plazmacucci (#33233) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hát ha ezt is megoldja :) Persze a notes-ot nem láttam a hivatalos oldalon, pedig a twitteren volt hozzá link, de biztos én vagyok a béna :(

Remélem nem lesz itt nagy nerfelési hullám, nem tudom mire gondolnak. Nekem az tűnt fel, hogy az elmúlt napokban mintha könnyebb lenne a Scourge, legalábbis mikor átmegyek nem ütnek le az első 2 mp-ben valahonnan off screen-ból rámugorva (láttam kap mindenki egy stun buffot). De ettől függetlenül lehet más buildeknek még ez sem elég, viszont a crafthoz nem bánom, ha hozzányúlnak, mert ennek így nem sok értelme van. Persze, látom benne a szokásos GGG "logikát", hogy kb. 15.000-szer kell rápörgetni, hogy jó legyen, mert ha így van benne kihívás, hiszen sokat kell, hogy játszanak ezzel a játékkal és ha már harmadjára meg van, akkor elmennek Resurrectezni :)

De ez, hogy van egy pozitív, meg egy negatív mod rajta, amiből a negatív - abszolút értékben - nagyobb, mitn a pozitív eléggé használhatatlanná teszi. Egyedül a tulajdonság requirementtel vagyok úgy, hogy annyira nem negatív, ha a fő tulajdonságodból kell több, mert az többnyire meg szokott lenni.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33237) Plazmacucci válasza TrollBalint (#33236) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Kedvencem az
Added x to x phys dam
Deadl no phys dam
balta :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33238) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Tegnap össze futottam scourge mapon egy bossal. Ezek dobnak értelmes cuccot?
Azon kívül, hogy dobott 4db használhatatlan corruptedet, az egyiken volt 4 implicit egy olyan unique cipőn ami amúgy se ért még soha 1c-nél többet, de így még scroll of wisdomért se tudtam volna eladni annyira szétcseszte az itemet.

(#33239) Har_melin válasza Plazmacucci (#33233) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nálam is. Amíg nem játék közben, a loot felvétele alatt csinálja, addig annyira nem zavar, de megoldhatnák.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#33240) Rayner


Rayner
őstag

Őszintén szólva nem tudok ezzel a scourgeal mit kezdeni elsőre jónak nézett ki, viszont lvl90en vagyok és csak értelmetlen itemek esnek. Ott tartok hogy nem is futom a liga contentet… kicsit csalódás mert currencyt sem dob ami nem zavarna ha az itemek jók lennének. Alapbol rng az alap item pre es suffixei erre jon még a scourge rng … totál xar mert HA lenne egy értelmes itemem akkor sem corruptolom amiatt hogy a negativ attri total tönkreteheti és vissza nincs út. Csak a mapok lenne jó de ott sem esik semmi ugyhogy annak sincs ertelme. 2x ötlem scourge bosst azokse dobtak semmit pedig nem gyakoriak (minimum kéne 50-60c értékben currency stb… mert igy ennek sincs ertelme. Egyenlore aztan lehet t16 majd jo lesz felboostolva. Eddig minden liga kb lvl1tol ertelmes volt hát ez nem az… mindegy haladok über blight az jo lehet még :D

(#33241) Plazmacucci válasza Rayner (#33240) üzenetére


Plazmacucci
félisten

[link] :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33242) brunnehilde válasza Plazmacucci (#33241) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Jó a zeneválasztás az elején. Még én is majdnem elsirtam magamat. :DDD

Amilyen fun volt a Toxic Rainnel actozni, olyan rossz volt vele elkezdeni a mapozást. :P Két map után feladtam, hogy itt fejlődni is fogok tudni. :D Érdekes, ziz szerint ez egy szupertankos kari, ami csodálatosan jó hardcorera is (kimaxolva valószinű az is). Actok alatt többször haltam, mint cycloneal egy egész liga alatt, de ott azért nem zavart. Szóval respec, és irány cycloneozni. Vettem facebreakert, 5L bodyt, meg lecseréltem a gemeket, aztán pofán vágott az 500 dps lvl70-en. :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33243) San398 válasza Rayner (#33240) üzenetére


San398
őstag

Én is ezt érzem hogy felesleges tolni a liga tartalmat mert szinte semmi nem esik Eddigi ligákban legalább estek rare cuccok, sok esett így nagyobb eséllyel volt közte pár használható. Most kevesebb rare esik és szinte mind rossz Volt hogy, hogy egész mapon kb 10 rare esett, előző ligában nem volt ennyire rossz a drop Szegény boltos sírva veszi meg scourge itemeket annyira sz@rok :DDD

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#33244) Rayner válasza brunnehilde (#33242) üzenetére


Rayner
őstag

Pedig tankos mint az állat. itt az enyém [link] , jelenleg T13nál járok és elég gyors és erős.

(#33245) Plazmacucci válasza Rayner (#33244) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Na de 3x scourge-olt mapokkal mi a helyzet.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33246) Rayner válasza Plazmacucci (#33245) üzenetére


Rayner
őstag

ligakezdő, sokat nem várok el tőle csak hogy mapok meglegyenek eddig 68/118 , amúgy T2 mapot néztem eddig az lement simán

(#33247) Plazmacucci válasza Rayner (#33246) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Kíváncsi vagyok mennyire veszik vissza a mobok erejét. Őszinte leszek spell dodge helyett ez a supression molyfing.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#33248) brunnehilde válasza Rayner (#33244) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Igen, ez már egy kicsit más szint. :P Valószinű, ha lesz rá, akkor kipróbálom megint endgame-re, de amig nem nyirják ki totál a cyclonet, addig nálam az lesz most már a nr.1 ligakezdő. :D

A rare/unique monsták csak nálam akarnak ilyen lassan megdöglendeni? :U A normál szörnyikék fekszenek egyből, ezek közül meg a legtöbbet fél óráig massziroznom kell. Alapból nincs vele gondom, de akkor, amikor minden időre megy, kicsit bosszantó. :P Alvanál se volt még ilyen rondán összerakott első templomom, egyszerűen nincs időm a fő monstát leölni, meg még keresni a "kulcsot" is.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#33249) TrollBalint válasza brunnehilde (#33248) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nálad mindig is a cyclone volt a nr. 1 ligakezdő :D Amúgy nekem is feltűnt, hogy a sárgák jobban bírják, de ez már az előző ligában is így volt. Tuningoltak rajtuk rendesen :)

A Scourge craftinggal akarnak valamit kezdeni a GGG-nél, az esélyes, hogy jobb lesz. (A jobbat GGG szempontból mondom :D )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#33250) Rayner válasza brunnehilde (#33248) üzenetére


Rayner
őstag

jah más igen olyan 1 ex körül van :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.