Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15596) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Még két új banner:

- War Banner: aktiváláskor leköt valamennyi manát (a videón látottak szerint kb. 10-15%-ot), utána minden kill után töltetet kap, max. 50-et. Amíg hordjuk, addig növeli az accuracy-t és növeli a monszták által bekapott phys sebzést, vagyis more multipliernek számít. Ha letesszük, akkor megszűnik a mana lekötés és a feltöltöttségtő függően nő az aura hatékonysága, plusz kapunk egy Adrenaline buffot, ami eddig csak a Championnak volt elérhető. Maximális felöltöttségnél 60 másodpercig áll a lerakott banner,

- Dread Banner: amíg hurcoljuk, növeli az új Steel skillek Impale esélyét, a töltetei is az Impale-ekkel nőnek, nem a killtől. Ez is leköt manát. Ha lerakjuk, kapunk egy skálázódó Fortify-t, hatása a töltetek számától függ. Mivel nem a killek töltik, bossfightok alatt is töltődhet.

A duration módosítók mind a bannerek időtartamára, mind az általuk biztosított buffok időtartamára hatnak. Egyszerre csak egy banner lehet aktív, vagyis gondolom arra nem lesz mód, hogy a lerakott mellett legyen egy töltés alatt is.

A Championnál módosul az Inspirational pont, ezentúl a bannereket buffolja. Ad majd egy heal bónuszt és ha felvesszük akkor a bannerek nem kötnek le manát.

Videó a két új skillről.

szerk: a videó alapján úgy néz ki, hogy nem csak a két új Steel skill kap Impale esélyt, hanem más, phys alapú skillek is, mint pl. a Cyclone. Különben hogy töltődhetne fel a banner?

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.