Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Szia!Ha még aktuális.Delphi dobokat kap a gép.Tokkal vonóval munkadíjjal együtt lesz a vége
29600 pénz.
Az már egy másik történet,hogy átnézettem az egészet töviről hegyire(amit vásárlás elött kellett volna)és bele kell fektetnem 147 ezer forintot,hogy rendben legyen.Ebben már benne van a fent említett összeg is.Szilentek-stabilizátor rúd-lengőkar-spirálrugó stb stb.Ezek mind katasztrofális állapotban vannak.
De aki olyan nyomorult hülye állat mint én és nulla tudással és tapasztalattal kereskedésben vesz öreg használt autót az meg is érdemli.Jó drága tanulópénz volt nem mondom.És ez még közel sem lesz a vége mert majd cserélni kell az első féktárcsákat is és lassan a generátor is felújításra szorul.
Most már akkor is rendbe rakatom ha száraz kenyéren és vizen kell élnem egy darabig.
A kereskedésekben tárt karokkal várják a madarakat!Az én példám is jó okulásnak!Érdemes benyelni azt a X összeget és alaposan átnézni vagy átnézetni a kiszemelt autót mert szemrebbenés nélkül úgy átba**nak,hogy csak úgy csörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest