Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Hat ilyet meg nem hallottam, hogy azert nem ajanlott, mert draga a vezerles csere
Azert ez nem egy ferrari....legyen dragabb egy 20% mondjuk (hasamra ütöttem). Evi 5-10k km futassal hany evenkent is következik be? 9-10 vagy több? 
Sok dizel van persze, ezert is megy a szenvedes....nem lesz ez gyors folyamat, de szvsz hamarosan erezhetöve valik.
Ahol verhetetlen a dizel ma is az a nagy tempos, hosszu tavu autopalya futas. Varosban, meg föuton, meg nem nagy terhelessel siman hasonlot hoznak a turbos benzinesek is szvsz.
Ez a ki mit ajanl meg nem ajanl....nekünk van a csaladban egy 2006 os 1,4 tsi...ujonnan vettük, meg is van becsülve, de szegeny 70% ban 5 km ekeet jar hidegen. A lancnyulason kivül, ennek ellenere semmi baja azota sem....meg ez a dramai lancnyulas is annyit jelent, hogy kb 60k km enkent ki kell cserelni a lancot, ami ilyen max 100k huf os összeg ha jol remlik
. Ezen kivül több TSI motoros auto is van az ismerettsegi körben. Egy elsö generacios 1.2 TSI Skoda Yetire nagyon rafaragott valaki, annak minden baja volt...de ezen kivül semmi. Mindenki szereti a sajatjat. Nyilvan rizikosabb a TSI mint a szivo benzin, de messze nem annyival...csereben viszont sokkal jobban fogyaszt es 10000x jobb a menetdinamikaja.Buszok, meg kamionok is rengeteget szennyeznek, de akkor nezhetjük a tehervonatokat, meg teherhajokat is....en nem szeretem az ilyen szövegeket, hogy "na de bezzeg..." . Akkor ennyi eröböl hajisd el Te is az erdöben a tejeszacskot....az az egy zacsi mit szamit, amikor masok egy uaz szemetet öntenek le az erdöbe... Erted mire gondolok

Ha nem kezdünk el valahol valamit csinalni, megfulladunk
. Kamionokat, meg teherhajokat nem lesz egyszerü dizelmentesiteni....de az autokat igen.Szoval jo kis tema ez, megoszlanak a velemenyek....nekem dizel autom van privatban, dizel a ceges, de ezek a felhasznalasi mod miatt indokoltak....de nem szeretem a dizelt....viszont masnak is siman leirom, hogy javaslom, ha ugy hasznalja....az evi 5-10k km viszont nem ez a körülmeny...plane ha mellette megy a para, hogy mi mennyibe kerül, ha szervizelni kell

(en amugy legszivesebben egy hybrid benzinbe ülnek, ami elmegy 100km t elektromosan a varosban, de mehetsz vele egyhuzamban korlatlanul ha akarsz a benzines motorral
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azert ez nem egy ferrari....legyen dragabb egy 20% mondjuk (hasamra ütöttem). Evi 5-10k km futassal hany evenkent is következik be? 9-10 vagy több? 
)