Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Azért ezt nem egészen értem.... Közel 30 éve vezetek, jött velem szemben néhány bekapcsolt ködlámpás, de sosem vakított el egyik sem.
Persze nem azt akarom mondani ezzel, hogy szabályos, csak azt, hogy szerintem semennyivel nem vakít jobban, mint a tompított fényszóró. De az utólagos xenon viszont nagyon vakít (ha nem típusazonos gyári szett kerül beépítésre), azoktól mind elvenném a forgalmijukat! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mobil flották
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem azt akarom mondani ezzel, hogy szabályos, csak azt, hogy szerintem semennyivel nem vakít jobban, mint a tompított fényszóró. De az utólagos xenon viszont nagyon vakít (ha nem típusazonos gyári szett kerül beépítésre), azoktól mind elvenném a forgalmijukat! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)