Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

Na megneztem az autot, hat....
    A srac korrekt volt, tenyleg.
    Az auto full full es azon felul is full. Elektromos memorias bor ules, elektromos kozepso tukor, kanyarkoveto xenon, elektromos csomagterajto stb.
    De, es itt jon a de...
    Elso hatso lokos log, allitasa szerint elorol csak a bal elso sarvedo kapott de csak minimalisan, viszont szarul fenyeztek, fujni kell. Vezeto oldali ajtot fel akartak torni, lakatolni, fenyezni kell. Motorhazteto es a tetolemez jegkaros tele van benyomodasokkal. Csomagter ajto behorpadva, hatso lokos szarul fenyezve, ujra kell fujni, csomagter ajtot ujra kell fujni. Jobb hatso sarvedo ivnel meghuzva , sarvedot es a hatso ajtot ujra kell fujni. Elso szelvedon tobb kavics felverodes cserelni kell. Tetolemez es a szelbedo talalkozasanal rohad a tetolemez. Kis tulzassal az egesz autot ujra kene fujni. Ami viszont baromira zavart, hogy a hatso fix oldal uveg jobb oldalon elallt a kasztnitol, es en arra tippelek hogy akkorat kapott hatulrol hogy elment a segge es nem huztak ki rendesen. Es az elado allitasa szerint ez hibatlan, gyonyoru alllapot. 1.2 millaert. Hiaba a full extra de 12 eves auto 350 ezer km-el, nekem ez igy baromi draga. De ha olcsobb lenne sem kene mert azaz oldal.uveg nem veletlenul all el, biztos vagyok benne hogy elment a segge. Amugy jol ment, de nem volt meg a "basszus kell ez az auto".

Új hozzászólás Aktív témák