Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmarci25

veterán

válasz Declare #73984 üzenetére

Akkor miért zuhan egy milliót az ár azzal, hogy kigurultál a szalonból? És oké, Németországban biztos veszik a szalonautót is (de ott kolbászb Bratwurstból van a kerítés is :DDD ), de nálunk pont hogy nem. Oké, hogy most egy kicsivel felfelé ível az új autó eladás is, de az eladások 90%-ban cégek vannak a vevő oldalán, ott meg azért adózás terén más a helyzet, mint egy magánszemély esetén.

Szerk.: a héten olvastam, hogy Magyarországon 14 év az autók átlagéletkora. Ez számomra azt jelenti, hogy nem vesznek az emberek új autót, mert drága.

Épp ez az, hogy nem veszik meg, pont itt ment most a téma, hogy "ha lenne felesleges 100 millióm", olvass vissza, ha jól emlékszem senki sem mondta, hogy megyek a szalonba. :N És ez pont a brutál értékvesztés miatt van. Kb félévente téma a hírekben, hogy jajjajj, nem veszik a szalonautókat. Hát, persze hogy nem. Ennyiért, nem. Én vennék szalonautót nagyon szívesen, mert tetszene, hogy tudom, hogy mi történt vele, de úgy, hogy szalonból 10 millió, fél évesen 10000 km-mel meg 8,5 millió, úgy egyértelmű, hogy melyik jobb ajánlat az ár/érték szempontból.

Szerk. 2.: En nem banom, csak legyen normalis aron :)) :DDD :))

Új hozzászólás Aktív témák