Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Akkor miért zuhan egy milliót az ár azzal, hogy kigurultál a szalonból? És oké, Németországban biztos veszik a szalonautót is (de ott
kolbászbBratwurstból van a kerítés is
), de nálunk pont hogy nem. Oké, hogy most egy kicsivel felfelé ível az új autó eladás is, de az eladások 90%-ban cégek vannak a vevő oldalán, ott meg azért adózás terén más a helyzet, mint egy magánszemély esetén.Szerk.: a héten olvastam, hogy Magyarországon 14 év az autók átlagéletkora. Ez számomra azt jelenti, hogy nem vesznek az emberek új autót, mert drága.
Épp ez az, hogy nem veszik meg, pont itt ment most a téma, hogy "ha lenne felesleges 100 millióm", olvass vissza, ha jól emlékszem senki sem mondta, hogy megyek a szalonba.
És ez pont a brutál értékvesztés miatt van. Kb félévente téma a hírekben, hogy jajjajj, nem veszik a szalonautókat. Hát, persze hogy nem. Ennyiért, nem. Én vennék szalonautót nagyon szívesen, mert tetszene, hogy tudom, hogy mi történt vele, de úgy, hogy szalonból 10 millió, fél évesen 10000 km-mel meg 8,5 millió, úgy egyértelmű, hogy melyik jobb ajánlat az ár/érték szempontból.Szerk. 2.: En nem banom, csak legyen normalis aron

Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nálunk pont hogy nem. Oké, hogy most egy kicsivel felfelé ível az új autó eladás is, de az eladások 90%-ban cégek vannak a vevő oldalán, ott meg azért adózás terén más a helyzet, mint egy magánszemély esetén.
És ez pont a brutál értékvesztés miatt van. Kb félévente téma a hírekben, hogy jajjajj, nem veszik a szalonautókat. Hát, persze hogy nem. Ennyiért, nem. Én vennék szalonautót nagyon szívesen, mert tetszene, hogy tudom, hogy mi történt vele, de úgy, hogy szalonból 10 millió, fél évesen 10000 km-mel meg 8,5 millió, úgy egyértelmű, hogy melyik jobb ajánlat az ár/érték szempontból.