- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Na várjál, sehol nem írtam, hogy jobbat és azt se, hogy ujjat, pont a napokban érveltem én is ellene, hogy felesleges az új. Tehát, ha kérhetem ilyet ne láss bele és ne is adj az én szavaimhoz, mert nem ezt írtam.
Azért mert b Vektrád van, attól még érhet sokat, sőt mindenkinek annyit ér az autója, amennyit megdolgozott érte.
ugyanakkor nekem ezt meg már a másik véglet, mert ekkora generálhoz kell egy fajta elhivatottság, kicsit olyan mintha szadanak azt írnám, hogy a V6 helyett jó lesz a sor 4, 2.0 T -is, amit persze nem akarok."Előbb veszek a pesti agglomerációban egy családi házat, befektetek, beindítok egy vállalkozást stb, mint, hogy autóra költsek" No várjál, akkor most ezt a 800e nem költötted rá, hanem volt már amúgy is alkatrésznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest