- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Én valami kis ingyenes vackot használtam erre ezer éve, talán DeepBurner volt a neve. Ez alapvetően egy lemezíró program, de flac fájlokat is vitte. Elméletben minden lemezeket író programnak tudnia kell audioCD-t készíteni és annak nem számít a méret, mert percben fogja kiírni mintha egy kazetta lenne, nem MB adatban.
Ugyanez volt a Divx/Xvid stb. előtti DVD lejátszóknál is, a 700 MB-os letöltött avi filmeket nem simán kiírtad adatnak, mert nem olvasta be, hanem videoCD-t kellett csináltatni a programmal.
-
VS461
tag
Érdekes, emlékszem, h régen ez volt az alap módszer. Nem is tudom, hány CD-t írtam meg magamnak DC-ről töltött
Linux ISO-kbólmp3-ból, mert akkor még a gyári autós fejegységeken nem volt USB. Normalizálni is kellett a számokat, ha válogatás volt, hogy ne suttogjon az egyik, üvöltsön a másik. De rég volt
-
Sikerült!
Köszönöm még egyszer.
A tükröződés miatt az asztali cd lejátszó, csak a cd-r lemezt hajlandó olvasni.
A cd-rw-t nem.
Annak jóval sötétebb a felülete, nem annyira átlátszó.
A cd-rw-t egy sony autórádióban sikerült beolvastatni, lejátszani, ebben már komolyabb az olvasófej.
Tud mp-at is pendrive-ról.
Amennyire kerestem a megoldást az íráshoz, annyira egyszerűen ment.
Jobb lett volna ha a neten kicsit kibővítik az írásokban, hsz-ekben, hogy ne foglalkozzon az ember az adatmennyiséggel, csak az idővel ami bele kell férjen a 74 percbe.. -
A fájlok mérete abszolút nem számít, csak az idő. A standard 700 megás CD-re pontosan 80 percnyi móka fér rá. Nyugodtan próbáld ki, a lényeg, hogy audio CD formátumot választasz, és máris percekben látod mennyit tehetsz még rá. A fájltípus sem számít, lehet keverni is, a program elvégzi a háttérben a konvertálást (technikailag minden 16bites, 44.1kHz mintavételezésű PCM adatfolyam lesz, függetlenül a forrástól (nem javít, nem ront, csak a formátumot csinálja)).
-
-
Ha konkrétan audio CD-t akarsz írni (és itt ez a lényeg, a formátum!), akkor nem a fájlméret a lényeges, hanem a track idő, a program is percben mutatja ilyenkor a még felrakható mennyiséget. Használj valami egyszerű író programot, például CDBurnerXP.
Ha egy gyári CD-ről van a mentés, akkor rá is kell férnie. Az más kérdés, ha egyben van, akkor nem lesznek trackek, bár van aki a több órás egybefüggő mixekre izgul, de ez már magánügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs