- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Neem, nem hagytam ki semmit, kíváncsiságból a Trabimba nekem is Volt cirka 2 napig strobi a helyzetjelzö helyén, de aztán beláttam, hogy nem az én világom.

Nincs azzal baj, ha valaki igényesen, ízlésesen optikázza az autót, inkább a másnak látszani akarás a megmosolyogtató.
De ez már egy egészen más, az autótól eltérö magatartásbeli norma felé mutató témakör, ez meg egy autós Topic, szoval done. 
Illetve manapság azért azok akik technikailag alakítják az autót, Ök legtöbbször külsöleg igyekeznek a minimálishoz konvergáló átalakításokat eszközölni, szóval nincs még veszve minden.

Most, hogy beszereztem a Gsi-re én is a gyári felniszettet, és a gyári koptatót, külsöleg csak az Irmscher hátsó pilács lesz, ami nem OEM vonal, a motortérbe meg úgyse lát be senki.
Szóval amíg be nem indítom, addig nem bukok le vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Roborock S5 Max
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez már egy egészen más, az autótól eltérö magatartásbeli norma felé mutató témakör, ez meg egy autós Topic, szoval done.
Szóval amíg be nem indítom, addig nem bukok le vele.