Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz Petyyyyy #71153 üzenetére

@ZolikaDB: gumidirekt.hu, 30k volt darabja, 205/50 R16.

Hogy mi indokolja a felárat, az jó kérdés, számszakilag egyértelműen a 66 decibel / A-s tapadás / C fogyasztás az, ami kiemeli a tömegből. Bármelyik konkurenst nézed, valamelyik tekintetben mindegyik rosszabb. Plusz, ez tavaly nyári fejlesztés, nano összetevők, csim-bumm cirkusz, minden lóf@sz, a fejlesztések azért biztosan nem tettek rosszat.

Contit én élből nem is akartam venni, ez azért hozzátartozik a képlethez, a Zasszony D Corsáján Premium Contact 2 van, nyár közepén úgy vettük az autót, hogy a gumi is biztos kihúz még-1-2 szezont, majd ősszel úgy raktuk le, hogy tavasszal nem is biztos, hogy feltesszük, majd a gumis eldönti. Ha azt mondom, került bele 1500 kilométer, akkor sokat mondtam, szerintem. Mivel városban van vele császkálva, maradt még erre a szezonra, de hogy őszinte legyek, inkább ledobtam volna.

Szintén szemeztem sokáig a Dunlop SportMAXX RT-vel, de egyrészt mindenben elmarad az Advannel szemben, másfelől alig lett volna 2 ezerrel olcsóbb darabja. Szintén versenyző volt a Bridgestone T001 Evo, de ezt inkább futáskilométerre hegyezték ki a gyártó szerint is, ezért kihagytam (Fater viszont vett egy szettet, nem tűnik rossznak az sem, egyébként).

Új hozzászólás Aktív témák