Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csukasi
tag
Sziasztok
Tudna valaki tanácsot adni? 2007-es Opel Astra G 1.4 Z14XEP benzines, LPG beszerelve 2012-ben, most 122 ezer van a motorban. Semmi baja nem volt idáig, mostanában nagyon ritkán van használva, télen egyáltalán nem üzemelt, azaz 2-3 hetente járattam pár percet. Két hete indítani akartam, a motor dadogott, gázpedálra alig reagált pár másodperc után leállt. Szóltam egy közelben lakó ismerős autószerelőnek, nézte, a gyújtást stb, majd megnézte a kompressziót műszerrel, és semmit sem mutatott. Leszedte a szelepfedelet, és rögtön észrevette, hogy a vezérműtengely alól azok a kis emeltyűk (bocs de laikus vagyok) 4 drb el volt fordulva. Azt mondta ez a szívósor, és minden hengerről 1-1 darab szívószelep emeltyű fordult el, ezért nem volt kompresszió a hengerekben. Szerinte szorulhatnak ezek a szelepek, vagy a szelepvezetők lehetnek hibásak. Visszatette a helyükre ezeket a kis emeltyűket, utána egyből beindult a motor. Újra megnézte a kompressziót, 18-19 között egyforma volt mind a 4 hengerben. Megnézte a laptoppal, semmilyen hibakódot nem jelzett. Ezután minden nap mentem az autóval, egyből indult, ment rendesen. Aztán 3 napig nem használtam, és reggel megint nem indult. Megpróbáltam délután is indítani, egyből beindult. Szervizbe nem merem vinni, mert ott egy vagyont elkérnek, ha a blokkot meg kell bontani, pedig lehet, hogy csak azt a 4 szelepet, esetleg a szelepvezetőket kellene cserélni, ráadásul, ha látják, hogy gázos autó, több helyen nem is nyúlnak hozzá. Az ismerős meg most nem tudja bevállalni, mert munkahelyi, meg egyéb sűrű elfoglaltságai miatt. Rokkant nyugdíjasok vagyunk, a feleségem betegsége olyan, hogy csak így tudom vizsgálatokra hordani, ezért tartjuk az autót. Valakinek volt már ilyen hibája? Mennyibe kerülhet egy ilyen hiba javítása. Megköszönném ha valaki válaszolna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest