- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem ismerem a G -t

Multkor az onos esöben azert lehetett kezifek nelkül is
az edzöterem körül ahova jerok van egy egyiranyu, egysavos kör ut (több sport epület is van egy ilyen "ipari park" feelingü reszen a varosnak). Na az nem volt lesozva amikor kezdödött az a rohadalom esö....ott azert mentem egy 4-5 kört
Bacsi aki sozta a jardat a vegen mar utannamfordulva nezett....gondolom ment "na a hülyegyerek"
. Pedig semmi rosszat nem csinaltam, tenyleg csak lassan picit csuszkaltam parat körbe körbe 
(#68003) Petyyyyy biztosan megköszöni a kuplung/hajtas/kettöstömegü rendszer

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az edzöterem körül ahova jerok van egy egyiranyu, egysavos kör ut (több sport epület is van egy ilyen "ipari park" feelingü reszen a varosnak). Na az nem volt lesozva amikor kezdödött az a rohadalom esö....ott azert mentem egy 4-5 kört
. Pedig semmi rosszat nem csinaltam, tenyleg csak lassan picit csuszkaltam parat körbe körbe