Új hozzászólás Aktív témák

• Markizmark

addikt

Pénteken voltam műszakin, cáfolnám a lengéscsillapítós legendát. Pont 2 éve volt az amikor átengedtek jobb első nullás csillapítóval, de mondták hogy sürgősen cseréljem ki, úgy is lett. Egyértelműen mutatta a gép, hogy az szar, de a balos jó, ugyanis nem egymáshoz képest mérik őket, hanem külön-külön. Egyébként azért nem szórakoztak velem mert évtizedek óta oda járunk és 2 évente 100ezer forintot hagyunk ott az 5 odacipelt jármű miatt. Ahogy 2 éve úgy most is alaposan átnézték az autót. Azóta új a 2 hátsó csillapító és a jobb első is, a bal első azóta se gyengült el így nem kellett cserélni. A kézifékem 0% eltérést mutatott, erről képem is van. :D Egyébként tudtam, hogy jó lesz mert 5 emberrel a hegyoldalon is megfogja, mint a szög. A kocsi alatt voltam mikor cibálták a gömbfejeket és a szilenteket azzal a kínzó paddal, minden tökéletes kivéve a trapéz hátsó szilenteket, azok kicsit ki vannak repedve. Talpas miatt aggódtam de azt mondták azok is tökéletesek a kormány gömbökkel együtt. Az utólagos dimmerelős menetfényért sem szóltak semmit. Szóval kapott a gép még 2 év haladékot. :)
    A következő utáni autóm már biztos valami villanyos lesz. Opel Ampera vagy Nissan Leaf már most is eléggé elérhető áron vannak.

Új hozzászólás Aktív témák