- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Par het hasznalat van mar vegre mogottem a jo kis H Astra szedanommal, es igy lenne par kerdes:
1. Miert billeg ugy ez a gep, mint egy hintalo? Normalis ez? Lehet vele valamit csinalni, hogy kicsit feszesebb legyen?
2. Az elso muszerfal tetejenek a sivarsagat nem lehet egy billego napelemes viragon kivul valamivel feldobni? Pl. folia, ilyesmi?
3. Vagy nincs, vagy nem tudom hogy lehet hasznalni a BC-t (fedkomp). A gombja azt irja h No function talan. Hogy tudom megnezni, hogy megis hany fokos a hutoviz?
4. Valakinek nem lenne kolcsonbe egy OPCOM csati + progi a jovoben? Ha ilyen gaz a vam, akkor lehet inkabb skippelnem a megvasarlasat. Pedig egy jo kis appal vicces lenne
5. Az Aegon SmartCasco-rol van valakinek tapasztalata? Eleg sokat all a kocsi, hiszen csak hetvegen hasznaljuk, es jonak tunik a kalkulacio alapjan. A kovetkezo ajanlat cca. 80K HUF lenne evente, ez meg kijonne elso saccra 36 korulre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs