Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rics22
tag
válasz
haddent
üzenetére
Elmondtam hogy "vadásznak" rám,minden üldözési mánia nélkül..
szúrom valakinek nagyon a szemét.
Semmit nem írtam,még csak ráutalást sem,megkérdeztem ahogy most is,hogy egy ilyen szinten veterán és mocsok ritka cuccot hogy hol és érdemes-e.
Eleve a 80-as években -sőt még ma is- ritka volt egy
digitális Km óra,vagy középkonzol,ABS és fék szint figyelő... elektormos és fűthető tükör,vagy központi zár,gáz teleszkópos motorháztető.. de ha itt nem megtűrt a retro akkor majd jön privátban pár válasz remélhetőleg.100%-ig off topik egy kocsis téma egy ph-n,sőt a szakmai és BGA részleg is az,de az ottani bulik miatt fájhat az a tyúkszem... a kezdetek óta itt vagyok,nem fogom engedni hogy pár tejfölös aki az esetleges személyes ellentét miatt akar innen elűzni,az kitegyen mondvacsinált hülyeséggel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szúrom valakinek nagyon a szemét.