Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Akár jó is lehet. Ha nem eszi az olajat akkor lehet kisérletezni minnél "finomabb" irányba menéssel, amíg a kedved, pénztárcád és az olajfogyasztási szokásai a motornak ésszerűen engedik. Én pl. valami teljesen szintetikus 5w30 -at lazán belelocsolnék ha arról van szó szerintem.
Szűrőből valami jót vegyél, ha van akkor Mannfiltert. Adalékot meg felejtsd el. Jó olajat vegyél és abban jó az adalék. Ebből a szempontból is jobb, ha el tudsz menni a "vékony" olajak irányába. Az új autókba azok valók és azok kényesek, na meg 2x annyiba kerülnek az olajok, nyilván sokkal több és jobb adalék is van bennük.
Pl. én sima szívó H Astrába Mobil1 ESP 0W40 -et öntögetek 10 ezrenként ami kiba... luxus, de meg is köszöni. De ez elég extrém.Szóval röviden: szerintem jó lehet az az olaj akár. De pl ez is mobil
Új hozzászólás Aktív témák
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest