Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Declare
üzenetére
Persze, ennek kellene mindenkiben nyilvánvaló ténynek lennie, hogy egy erösebb/húzott/sportosabb - nevezzük aminek akarjuk - típus magával hozza a drágább bizonyos elemeket is, plusz a használati módjából kifolyólag nagyobb valószínüséggel kell is rá költeni, aki nem eszerint gondolkozik, az sajnos magát csapja be, és neki egyértelmüen csalódást is fog okozni egy ilyen Modell szerintem.
Nem trollkodás persze, mindenkinek más a szenvedélye, én tudom magamról, hogy nekem az autó a hobbim, nincsenek káros szenvedélyeim, nem a fotózás/számítógépezés/vasútmodellezés, bármi egyéb a hobbim, hanem, hogy olyan autóm legyen ami picit különleges, amibe nem csak beleülök, és eljutok A-ból B-be, hanem amit ha meglátok, akkor elmosolyodjak, hogy egy alagút elött ne az jusson eszembe, hogy jujjdesötét, hanem, hogy ne felejtsek el beérve pici gázfröccsel visszadugni egyet a hangorgia végett.

A károgókat meg 3500 felett úgysem hallom a turbó/kipuff hangjától

Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elden Ring
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Parfüm topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest