Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz AsusBoy #61801 üzenetére

Hasonlo parameterekre kell az auto nekem is :) Erre a J GTC teljesen jo.

A ceges auto is nyilvan vagy-vagy...nekem a szemelyes tapasztalataim megis rosszabbak. Az en ismerettsegi körömbe a cegeseket sokkal vadabbul, nem törödöm modon rugjak azok is, akik a sajatjukat nem. Persze nilvan van jo ceges auto is.

A baj az a visszacsavargatassal, hogy esetleg varatlanul er egy olyan meghibasodas, amire lehetne keszülni, figyelni. Szvsz kb 60-70k km fölött minden "eletszakaszaban" van valami amire költeni kell egy autonal. Plane egy dizelnel....vezerles, kettöstömegü, turbo, egr, dpf....valamire altalaban lehet keszülni mindig. Na ha csavargatjak a km orarat, akkor ugye ezt nem fogod tudni, hogy epp mi varhato.

A markaszerviz meg....na hat az az en szememben sokkal inkabb negativ :D A ceges autokat sok eseteben lizingelik par evig aztan eladjak...igy is all hozza mindenki. A markaszerviz is. Amilyen törteneteket hallottam ismeröstöl, szervizestöl, tapasztaltuk sajat autonal, csaladban rokon törtenete, de az internet is tele van, negativ storyval. Hogy megy a lehuzas az olajcserevel, szervizelessel, hogy rakja bele a szervizes a noname olajat es rakja a sajatjaba a jot....egy ceges autonal plane ki fogja ellenörizni mi került bele? Mi lesz ha elöbb fekszik ki a turbo a silany olaj miatt? Ki veszi eszre, hogy kicsereltek egy elemet valami masra? Valasz: Senki, semmi. Cegesnel kifekszik valami, kicserelik....sz@r downsizing technologia ez van, ennyit bir....aztan ugyis eladja a ceg....nekünk az elsö szerviznel vegignyuztak az autot, a masodiknal kihagytak egy rögzitö alkatreszt a motorterböl, ami miatt aztan csörgött egy elem....audi, bmw, skoda, vw....mindegyikre van remtörtenetem es ezek mind szük csalad/barati körböl :U 3 oldalt tudnek irni csak amikröl en tudok...es akkor itt kell hozzatenni, hogy biztosan van korrekt markaszerviz is :D lenyeg, hogy a markaszerviz szvsz az eg vilagon semmi plusszt nem jelent.

mod: jah es ha nem sajnalod az idöt es energiat, erdemes a mobile.de Nemet hasznaltauto kinalatot is megnezni. Nem nagy ördöngösseg a kocsi behozatala, sokkal nagyobb a kinalat, jobb utak, jobb üzemanyag (dizelnel ez különösen fontos), 1-2.hand autok jo esetben könnyen lekövethetök, akarmilyen maszek szerviz is szinte biztosan szamlaval/km ora rögzitessel vegez minden javitast....ha autohaustol veszel ilyen idös autot, sok esetben felev/egy ev garit is vallalnak ra. Ha ervenyes nemet müszakija van a kocsinak (TÜV) a hazai papirozas egeszen egyszerü. Ez csak egy tipp ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés