Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Ki lett probálva, át lett nézve ott semmi hiba jelenség nem volt. Éppenhogy elindultam vele Kb 10 km után gyulladt ki a lámpa. Olvasgattam én is utána elég sokat mi lehet a gond. Viszont ma reggel mikor újra beindítottam már nem égett.Kopp-Kopp..Azóta mentem vele kb 30 km és azóta semmi. Természetesen egyből hívtam a kereskedőt, hogy mi történt. Majd ha újra kigyullad (remélem nem) viszem vissza hozzá szervizeltesse le..

A váltó más kérdés. Természetesen tudtam, hogy nem új autót vásároltam, persze nem mindjárt 200 e Ft os javítással kellene kezdeni
Majd meglátjuk mibe nyúltam.. Lehet átnézni keresztbe kasul az autót, használtnál nem lehet tudni mi lesz, milyen volt az előző gazdája. Ez már csak ilyen, lutri
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd meglátjuk mibe nyúltam.. Lehet átnézni keresztbe kasul az autót, használtnál nem lehet tudni mi lesz, milyen volt az előző gazdája. Ez már csak ilyen, lutri