Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Ki lett probálva, át lett nézve ott semmi hiba jelenség nem volt. Éppenhogy elindultam vele Kb 10 km után gyulladt ki a lámpa. Olvasgattam én is utána elég sokat mi lehet a gond. Viszont ma reggel mikor újra beindítottam már nem égett.Kopp-Kopp..Azóta mentem vele kb 30 km és azóta semmi. Természetesen egyből hívtam a kereskedőt, hogy mi történt. Majd ha újra kigyullad (remélem nem) viszem vissza hozzá szervizeltesse le..

A váltó más kérdés. Természetesen tudtam, hogy nem új autót vásároltam, persze nem mindjárt 200 e Ft os javítással kellene kezdeni
Majd meglátjuk mibe nyúltam.. Lehet átnézni keresztbe kasul az autót, használtnál nem lehet tudni mi lesz, milyen volt az előző gazdája. Ez már csak ilyen, lutri
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Fejhallgatós találkozó
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd meglátjuk mibe nyúltam.. Lehet átnézni keresztbe kasul az autót, használtnál nem lehet tudni mi lesz, milyen volt az előző gazdája. Ez már csak ilyen, lutri