Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
vaksi8
üzenetére
Persze, 5w30 menjen bele! En is arrebb ballagnek attol a szerelötöl....
(#61314) vaksi8 ugy hoztad el, hogy ki sem probaltad, at sem nezetted? AZ azert bator
Mondjuk ha kereskedötöl vetted, akkor van ra fel ev garanciad....vissza kell vinni....bar mas kerdes, hogy en pont semennyire nem biznek egy kereskedöben.Az a sarga kulcsos jel millio egy dologtol lehet
a turbo, egr, dpf en at millio dologig. Olvass vissza a HSZ eim között pont nemreg irtam le összefoglalva, nekem mik voltak a kocsival, mitöl vilagitott a lampa.Raadasul Neked is a 6 sebessges valtoval kell hogy legyen az astra, ami nagyon gyakran gyarilag csapagy hibas. Nekem 200k km körül adtak meg magukat a csapagyak es 200 ezer volt a javitas.
Szoval asszem elegge latatlanul ugrottal fejest az ismeretlenbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ha kereskedötöl vetted, akkor van ra fel ev garanciad....vissza kell vinni....bar mas kerdes, hogy en pont semennyire nem biznek egy kereskedöben.
a turbo, egr, dpf en at millio dologig. Olvass vissza a HSZ eim között pont nemreg irtam le összefoglalva, nekem mik voltak a kocsival, mitöl vilagitott a lampa.