Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mikuland
üzenetére
Tenyleg nagy segitseg ilyen dolgokban. Remeljuk el tudja donteni a tobbseg hol a hatar es nem all neki komolyabb dolgokat atalakitani hazilag.

---------------------------------
(#56151) vebbful En is a tarcsafek mellett vagyok, nekem csak azzal van gondom, hogy hazilag atalakitotta a dobfeket tarcsara.
Egy nagyobb fékezés után bemelegszik a dob, kitágul, utána állítódik a 2 pofa és amikor kihűl akkor se előre se hátra, mert rázsugorodik.
Ezen gondolkodj meg kicsit.
A dob nem csak "kifele" tagul, hanem minden iranyban, tehat a fekpofak fele is, ezert nem kovetkezik be amit irtal.
Szabalyozni pedig azert kell, mert kopik a dob anyaga is, ahogy a tarcsae is, azt is szabalyozzak, ket fekbetetgarniturat ki szoktak birni, azonban az elso utan le szoktak szabalyozni. A dobfek is egy nagyon otletes es jo szerkezet, nincs az a fekhatasa mint a tarcsafeknek es nincs ontisztulasa, azonban hatso feknek szerintem tokeletesen megfelel egy atlagos szemelyauton. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A dob nem csak "kifele" tagul, hanem minden iranyban, tehat a fekpofak fele is, ezert nem kovetkezik be amit irtal.
Szabalyozni pedig azert kell, mert kopik a dob anyaga is, ahogy a tarcsae is, azt is szabalyozzak, ket fekbetetgarniturat ki szoktak birni, azonban az elso utan le szoktak szabalyozni. A dobfek is egy nagyon otletes es jo szerkezet, nincs az a fekhatasa mint a tarcsafeknek es nincs ontisztulasa, azonban hatso feknek szerintem tokeletesen megfelel egy atlagos szemelyauton.