- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
A bal oldali meg sem moccant, a jobb oldali közepe megindult szépen kézzel is. Hiába kocogtattam nem tudtam levenni. A poén az, hogy októberben mondtam a szerelőnek hogy szabályoztassa is fel, erre ez az eredmény. Elkértek 12.000 munkadíjat a bowden és fékpofa cseréért + a szabályozásért ami úgy tűnik nem történt meg. Nem is mentem még a környékükre sem azóta. A kéziféket is úgy beállították hogy műszakin azt mondták be kéne állítani vagy megnyúlt a bowdent. Mondtam a biztosnak hogy tegnap előtt volt bowden és pofa csere. Otthon megnéztem a kézifékkarnál az állítóanyát, a menetes száron lötyögött úgy be volt állítva.

zolikaDB: Jövő héten megyek remélem a 4 felújított csillapítóért aztán nekem is a klíma következik hűtőcserével. Postát az ópelfórumon is ajánlották már többen. Köntösgát soron van jól emlékszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs