Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
Visszakerestem ezt a hsz.-od, mert sajnos nálam is "aktuális" a dolog, valami b.zigyökér rámhajtott egy fehér ajtót, de még apró karcok is lettek a fehér festék letakarítása után.
És a f@szomseérti hol keletkezhetett, forgalmas parkolóba nem álltam, se boltnál, serhol.
Ahol meg leparkoltam éccakára ott mellettem meg egy fekete dög terepjáró állt, lehet utána jött-ment valaki és az b@szta rám az ajtaját.

MÁS
Egy igazán húzós autópályáról lehajtás közben-után vettem észre, hogy világított a bal kijelzőn az "olajoskanna" szimbólum, ami újraindításkor eltűnt.

Ez lehet azért, mert annyira "elfogyott" a szintérzékelőnél az olaj az oldalgyorsulás-kanyarodás miatt, hogy épp kevésnek érezte, azaz "szint alá" ment abban a pár másodpercben?
Az első lehetőségnél megálltam, vártam 5-10 percet ahogy kell, túlzott olajfogyást most sem tapasztaltam.

Tehát jó a moci a gépben, most kb. olyan 4e. km fölött lehetek vele amióta megvettem, de a nívópálcán a második jelzésen van azóta, amióta nálam a gép.
Talán a kis bütyök most mintha jobban látszana, azaz -1dl ha lehet, de volt sok pályázás ebben a 4K-ban, totál elnézem ezt a mennyiséget, és ott a mondatom elején a "talán".
Mert most is eléri az olajszint a második jelzést, ez meg "lóPHasz", nem olajfogyás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a f@szomseérti hol keletkezhetett, forgalmas parkolóba nem álltam, se boltnál, serhol.
Ahol meg leparkoltam éccakára ott mellettem meg egy fekete dög terepjáró állt, lehet utána jött-ment valaki és az b@szta rám az ajtaját.