- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Na, szerintem az autóm most csak vészüzemmódi járatban tud csak menni. Alig tud gyorsulni és néha picikét be-be rángat. Kivillogtattam most az összes hibakódot, hát van bőven.
Sorban így jöttek:0505 (Alapjárati levegő szabályozás)
0105 (Szívócsonk abszolút nyomás (MAP) érzékelő alacsony)
0200 (Üzemanyag befecskendező áramkör(ök))
0400 (Lineáris kipufogógáz visszavezető (EGR) rendszer)
1405 (Lineáris kipufogógáz visszavezetés (EGR) helyzet)
0130 (O2 érzékelő áramkör szakadt)Az EGR-em tudom hogy rossz, és le is van vakolva, majd most már cserélem egy jóra, és hagyom vakolva. A lamdaszondát majd ki kellene mérni. Az alapjárati motor volt cserélve, de érdekesen működik. A régivel hidegen nincs alapjáratom, ha picit melegszik, akkor már nem fullad le. Az újjal, amit a cromaxnál vettem, azzal meg 2500-3000 lesz az alapjárat, motorhőmérséklettől függetlenül. Voltam szerelőnél is, de sajnos nem tudott csatlakozni a programjával az autóhoz, hogy mérje az érzékelők adatait.
Nektek mi az ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest