Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Én nem kételkedem a kipufogó oldali változások eredményességében. Főleg, ha azt az én motorommal követnénk el, mivel hülyére van folyta szerencsétlen, de legalább kúrva jól fogyaszt. Eladtam a felniket és mostanában csak a fogyasztásra gyúrok. Ha ilyen 90-100-al autókázok, akkor 5,5lter. Itt Szegeden a nem kicsi forgalomban lement 9-re a 11-ről.
(én csak a 9,5 secben kételkedem) Örülök, ha ilyen jól megy, oszt részemről ennyi.

Durrogásról viszont kérdeznék, hátha van ötleted: vacsi új gyertyák, új gyári! gyújtás elosztó+ vacsi új kábelszett(drága féle), rendszeres spuri használat és mégis alajáraton puffog. Mintha nem lenne tökéletesne egyenletes a motor járása. Szerinted?? Nekem már nincs több ötletem!
Ja motorban VALÓS 250 ezer, az meg egyenlő a kb semmivel. Szal motor állapota patent!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest