Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Azért nagyvárosban enyém megeszik 10 litert, meg télen se nagyon megyek 10,5 alá. Kollegám az én autóm ikertestvérével viszont kijön 10 alatt és ő is szegedi, csak sokkal nyugottabban vezet, meg gyári kerekekkel nyomul.(196/60r15) Ebben azért jobbak a kis köbcentisek, városban egy kicsivel kevesebbel is beérik. Az a 3 henger, az meg egy vicc. Dízelben én is gondolkodtam sokszor, de jót nem tudok venni, mert nincs pízem rá, öreg sok kilóméterest meg nem akarok, mert akkor nem spóroltam semmit, ha egy 300 ezres javításba belefutok. Én pl G Astrákat nézegettem sokat, abból szerintem egész jók az 1.8-asak, nem kell feltétlenül a 2.0.(bár az az igazi
)
Másik kollegámnak egy 1.7 DTI G Astrája van, ami nagyon patent és valós 70 ezer km-es a kocsi. Ő is hasonlóképpen vezet mint én és télen sem ment 6,7-6,8 liter fölé itt a városban. Azért elgondolkodtató! Az a 3-4 liter még a +20 forintos üzemanyag árak mellett is jelentős. Csak ő 10 évig fizeti a hitelt én meg ilyenre nem vágyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)