Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Azért nagyvárosban enyém megeszik 10 litert, meg télen se nagyon megyek 10,5 alá. Kollegám az én autóm ikertestvérével viszont kijön 10 alatt és ő is szegedi, csak sokkal nyugottabban vezet, meg gyári kerekekkel nyomul.(196/60r15) Ebben azért jobbak a kis köbcentisek, városban egy kicsivel kevesebbel is beérik. Az a 3 henger, az meg egy vicc. Dízelben én is gondolkodtam sokszor, de jót nem tudok venni, mert nincs pízem rá, öreg sok kilóméterest meg nem akarok, mert akkor nem spóroltam semmit, ha egy 300 ezres javításba belefutok. Én pl G Astrákat nézegettem sokat, abból szerintem egész jók az 1.8-asak, nem kell feltétlenül a 2.0.(bár az az igazi
)
Másik kollegámnak egy 1.7 DTI G Astrája van, ami nagyon patent és valós 70 ezer km-es a kocsi. Ő is hasonlóképpen vezet mint én és télen sem ment 6,7-6,8 liter fölé itt a városban. Azért elgondolkodtató! Az a 3-4 liter még a +20 forintos üzemanyag árak mellett is jelentős. Csak ő 10 évig fizeti a hitelt én meg ilyenre nem vágyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)