Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #43559 üzenetére

Ugyanúgy, ugyanott. Háromféle "eset" van egyébként. Teljesen hidegen (ekkor ugye az összes olaj ott van a tankban alul, ekkor a legmagasabb, hát ekkor jóval max felett van), hidegindítás után egyből (ekkor nem tágult az olaj de szét van verve az egész mociban tehát kb semmi nem maradta tankban ilyenkor al egalacsonyabb), és melegen, leállítás után egyből / 5-15 perccel. Szerintem a legutolsó a szakszerű ahogy mondod te is. És igen, így néztem és ez van. Totalcaros olajdoki se tud rá mit mondani, de itt a fórumon is volt valaki talán Vekivel akit átbaxott a nívó :DDD
    De már csak egy ezres kilóméterben és eresztem le, aztán kiderül minden turpisság. Mondjuk az a gáz, hogy mondom eleinte is és most is túl van kicsit töltve, amit aztán nyilván hamar ki is ver épp ahol tud, és hát ezt is "fogyasztásnak" fogom elkönyelvni mivel képtelenség megállapítani. De annyi baj legyen. :R

diegho ez a klíma dolog milyen? Nekem néha indulásnál olyan recseg-kerreg hogy eleinte befostam, de aztán rájöttem hogy csak klímával csinálja azóta nem törődök vele. Olyan mintha a kuplungolna, amit hát csinál is.

Új hozzászólás Aktív témák