- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
céges octavia 2008as, még télen hoztam haza dunaújvárosból, először megijedtem, mert irgalmatlan nagynak tűnik az f-hez képest, de kigugliztam és csak hosszában lényeges a különbség... (kisebb, mint egy c vectra, amin tanultam anno) ...öröm volt vele jönni: 1.9es dízel, előzésnél 3asban kicsit odaléptem neki és kellemes hang mellett már 90 fölött járt azonnal... a váltó olyan rövid úton jár, hogy eddig ilyennel nem is nagyon találkoztam... 4ből 5be tenni laza ujjmozdulat, máshol meg mindenhol dolgozni kellett csuklóból... a csomagtartó meg: asszem 20-25 6os karton bort pakoltam be a csomagtartóba... (majdnem jobban pakolható, mint a 207es peugeot, ami 2személyes...)
40641: nekem mondjuk extrák az f-ben nem hiányoznak... az egyetlen a fordulatszámmérő volt, ami azóta meglett, más semmi nem létfontosságú... céges kocsikban még tempomatot sem használtam soha
valahogy jobb szeretem, hogy lábam a gázon és gyorsul-lassul azonnal, ahogy én akarom
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valahogy jobb szeretem, hogy lábam a gázon és gyorsul-lassul azonnal, ahogy én akarom