Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ne kínozd szegényt

Én ma meg akartam nézni a gyertyákat, és megtisztítani vagyis elsőnek meghallgatni milyen az opel 2 pólusúval de csak az 1-es hengerből tudtam kicsavarni a többi valami brutál módra be van csavarva... Bosch Super 2 pólusú van benne egyébként és semmi baja
Öntöttem bele egy kis olajat, vizet, ablakmosót... visszaraktam a nagy jégkaparót áááá és benne maradt a pezsgő most jut eszembe... csak nem fagy meg na már mind1 úgysem megyek le, szal jégkaparó és jégoldó spray
A kerekek látható széleit lefújtam szilikonnal így most feketébb mint az új gumi 
Ma 2 hét alatt 1870 km... szép teljesítmény

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Svájci jellegű bicska eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest