- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Megmondom a frankót!
Általában a nagymotoros autók (2.0) hosszútávon 8 körül, városban 10-12. és ebből szoktak lehazudni 1-2 litert! Nem tom ez mire jó, szerintem az maguknak is hazudnak, mert jobb a 10 literes tudat, mint a valóság. Értem úgy, hogy hosszútávon nortmális tempó, nem tötyörgés 100-130 között, város alatt pedig VÁROST értek lámpákkal, forgalommal, nem vidéki jó nagy falut, ahol végig lehet menni 15 perc alatt az egészen. Legalább is szüleim is "városban" laknak, de ott mindíg kijövök -2literrel kevesebből. 
Na meg fogyasztás mérésnek én csak a tele tank, aztán rátankolást tudom elfogadni! Nem muszály üresre hajtani, 100-, vagy 200km után is lehet rátankolni. Az ilyen tankoltam 3000-éé aztán ennyit mentem, megint tankoltram oszt ugyan ott a mutató, meg a kivillant a lámpa és hasonlók nálam nem hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Általában a nagymotoros autók (2.0) hosszútávon 8 körül, városban 10-12. és ebből szoktak lehazudni 1-2 litert! Nem tom ez mire jó, szerintem az maguknak is hazudnak, mert jobb a 10 literes tudat, mint a valóság. Értem úgy, hogy hosszútávon nortmális tempó, nem tötyörgés 100-130 között, város alatt pedig VÁROST értek lámpákkal, forgalommal, nem vidéki jó nagy falut, ahol végig lehet menni 15 perc alatt az egészen. Legalább is szüleim is "városban" laknak, de ott mindíg kijövök -2literrel kevesebből.