Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Declare
üzenetére
nem tudom, de valami bődületes érték van a könyvben, hogy mi az elfogadható olajfogyás, itt is párszor szóba került

én nem csak azért nem szeretném útközben töltögetni, mert ciki megállni és szórakozni vele, hanem bennem lenne az ideg, hogy nem úgy működik az "eszköz", ahogy kellene és félnék, nehogy lerohadjon valahol teljesen... arról nem is beszélve, hogy nem olcsó az olaj literszám önteni a gépbe, hogy aztán indulás után azonnal elkezdje kif*sni magából
ja, szerencsére közelben nincs ekkora olajfogyás... 8ezerre az a fél liter nálunk annyit tenne, hogy kb 1 olajcsere-ciklus alatt megeszik fél litert... igazából nem mennyiség... (tavaly május óta szerintem 3-4 decit öntögettem bele, de ezt is csak azért, mert "ha már megmértem a szintet, levittem a literes olajból a maradékot, öntök már bele" ...olajcserekor belement 3 literes teljesen, 4. literesből meg szintig, aztán még mindig van a flakonban pár deci...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- VGA kibeszélő offtopik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gyúrósok ide!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest