Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Milyen autóra akarod? A TURBÓSRA kicsi lesz, nem váltóméret. Annak a gyárija 205/50R16. Nekem az A Vectrán először 205/40 volt a 8x17 ET35-ön. Én nem ajánlom. Lehet, hogy jól néz ki, de vezetési élmény=0, úgy fogja rángatni a kezedben a kormányt, hogy majd nem is mersz egy kézzel vezetni, felnit 3 havonta lehet görgőzni+ egy csomó parkolóhely tabu lesz. Aztán vettem MÁRKÁS jó minőségű 215/40-et, amivel rengeteget javult a helyzet, már sokkal kevésbé rángat, évente kell görgőzni és 90%-a megmaradt a téli kerékkel használható parkolók közül. Szerintem 205/45 R17 lenne a tökéletes valami keskenyebb felnivel, mondjuk 7,5 colossal. Akkor mindem hibátlanul működne és nem kell beszarni, ha véletlenül eltalálsz egy csatornafedelet, vagy hasonlót!
Sajnos nekem a 8 collra nem túl praktikus a 205/45, de kacérkodom a 215/45-ön, de az meg már túl nagy lesz átmérőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.