Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Milyen autóra akarod? A TURBÓSRA kicsi lesz, nem váltóméret. Annak a gyárija 205/50R16. Nekem az A Vectrán először 205/40 volt a 8x17 ET35-ön. Én nem ajánlom. Lehet, hogy jól néz ki, de vezetési élmény=0, úgy fogja rángatni a kezedben a kormányt, hogy majd nem is mersz egy kézzel vezetni, felnit 3 havonta lehet görgőzni+ egy csomó parkolóhely tabu lesz. Aztán vettem MÁRKÁS jó minőségű 215/40-et, amivel rengeteget javult a helyzet, már sokkal kevésbé rángat, évente kell görgőzni és 90%-a megmaradt a téli kerékkel használható parkolók közül. Szerintem 205/45 R17 lenne a tökéletes valami keskenyebb felnivel, mondjuk 7,5 colossal. Akkor mindem hibátlanul működne és nem kell beszarni, ha véletlenül eltalálsz egy csatornafedelet, vagy hasonlót!
Sajnos nekem a 8 collra nem túl praktikus a 205/45, de kacérkodom a 215/45-ön, de az meg már túl nagy lesz átmérőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- VR topik
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest