Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz TasiA #3253 üzenetére

Keveset megyek vele az biztos, havonta olyan max 400 km megyek az autómmal.
    Amikor vettem a betétet, akkor vettem hozzá tárcsát is. Ha meg nagyon kemény lenne a betét akkor nem kopott volna rá a tárcsára és azért nem fogna.
    Többnyire a főnököm A6-os verdáját koptatom. Annak a fenntartása meg nem az én költségem :B .
    Fékezni meg nagyon keveset szoktam.
    Kijárok külföldre, mert másodállásban sofőrködöm (4 éve) és meg kellett tanulnom, hogy miként kell úgy vezetni hogy a lehető legkevesebbet fékezzek, mert sokkszor alszanak mellettem a kocsiba, és a fékezésre felébrednek. Amikor a főnökkel megyek és Ő alszik mellettem akkor szinte el kell felejtenem a féket, mert minden szarra felébred.
    Én vagyok az egyetlen aki 4 éve megmaradt mellette.
    Rengetegszer szoktam látni, hogy az elöttem lévő rámászik a másik seggére, meg az egyik lámpától a másikig hajrázik és állandóan nyomja a satut. Így nem csodálom, hogy egyeseknek pikk-pakk elkopik a betét.
    Amióta nálam van az Astra-m azóta senki nem piszkálta a fékem, és nem is fogom hagyni, hogy babrálja bárki is. Saját magam esztergáltam fel a dobot is és cseréltem abban is a betétet, meg magam is légtelenítettem. Csak nem csináltam meg xarul, ha 0.5%-os eltérés van a két kerék között, mert ezt most mérettem be fékpadon november közepén.

Új hozzászólás Aktív témák