Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ma lett kész az autó, 1.201.814 forintnál állt meg a számláló. Lehet gratulálni annak kurvának, hogy a 30 ezres kis Polskival ekkora kárt tudott okozni.
Másfél óra várakozás után kihozhattam a szervizből a kocsit. Tekerés közben a kormány suhogó hangot hallatott, mindig ugyanazon a ponton, mintha a forgó alkatrész szorulna a nem forgóval.
Jobbra indexnél bekapcsolt a reflektor, ráadásul leoltani is nehézkes, mert maga a kapcsoló nem lendült előre, tehát hiába rángattam hátra, nem történt semmi. Na, mondom, messzire nem megyek vele, irány vissza a szerviz. Közben ugye kanyarodáskor megszokásból indexelek, ki is jött elém két oldalról két kamion, azt hitték, hogy azért reflektorozok, hogy menjenek. Bár nem zavartak, úgyis kanyarodtam.
A szervizben beállítottak a kormánynak egy olyan magasságot, amin pont nem ad ki hangot. Azt mondják, nem a baleset miatt ilyen, valószínűleg már a kezdetektől jelen volt ez a hiba, de mivel nem állítottam a kormány magasságán, nem is vettem észre a bajt, csak így, hogy elállították, amikor belerakták a légzsákot. Szóval ezt majd garanciában vagy a szavatosság miatt cserélik, pár nap, meg kell rendelni a germánoktól.
Az indexkapcsoló is hülyén viselkedik, ha lefele húzom, előbb kattan, aztán indexel. Remélem, cserélik azt is.
A biztosító meg egy fasz, de ezt eddig is tudtuk. Szerinte a K&H-nak törlesztjük az autót. Szerintem meg lejárt a hitel október közepén, megvan a törzskönyv, lefénymásolta a szerviz, el is küldte a biztosítónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest