Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
jogszabály akkor nincs rá? büntetni nem büntethet a rendőr?
Abból az apropóból jött ez föl, hogy fateromat megérte egyik ismerőse, hogy vigye ide meg oda a kislányát meg menjen el neki ezt azt elintézni a kocsijával, mert neki elvették a jogsiját vagy lejárt vagy nem is tudom és faterom íratott vele ilyen papírt mert ha megállítja a rendőr akkor megbünteti 30.000Ft-ra ha nincs ilyen papirja. Szerintem csak faterom túlbuzgó.....eddig összesen életemben 5x ha megállítottak, abból 1x voltam más kocsijával, de ott ült mellettem...
jogos a véleményed
barátnő az tuti, de én ha kérik odaadom a kocsit, ha ismerem az illetőt. Mondjuk én megbízok mindenkiben és naiv is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
barátnő az tuti, de én ha kérik odaadom a kocsit, ha ismerem az illetőt. Mondjuk én megbízok mindenkiben és naiv is vagyok.