Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Hála a mostanában általánosnak mondható állandó jókedvemnek csak nevettem rajta... jobbat úgy sem tudok sírni meg nem szeretek...
Majd meggyógyul ha máshogy nem motor transzplantáció lesz a vége bár ezt azért jó lenne elkerülni, nem mondom egy nagyobb mocit el tudnék képzelni bele de ez a kis harapós 1.3S 75 pacival is bőven elég arra amire használom, autópályán alig voltam eddig vele főúton meg sok is, városban főleg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi a tanulság? 22 éves autót nem kell 6500-7000-ig pörgetni, nem kell 12-14 centis padkán átugratni, nem kell lámpától lámpáig gyorsulni, nem kell 180 fölé hajtani stb stb... az a vicc, hogy múlt héten adtam kb fél évet a motornak, hogy ha így használom ennyi kell a TKO-hoz, kicsit tévedtem úgy tűnik bár ez még nem TKO csak simán behalt a drága.
Másik autót még egy darabig tuti nem veszek mert: gyors, praktikus, nekem tetszik külsőre is, ami használom arra tökéletes bár tegnap pl kosaras barátom az anyóson én ugye a fix helyemen és hátul 3 emberrel már kicsit szűkösnek mondható de hála a hátul ülők 60 kilós súlyának elfértek
A csomagtér nagyon állat, alapból majd 400 liter ha lehajtom az üléseket akkor már 1000 liter is van és a nagy csomagtérajtó miatt lehet is bele pakolni nem úgy mint sok sedanba ahol hely lenne csak darabold fel amit be akarsz rakni mert kicsi a nyílás...Na de ez már nem tartozik ide
Majd ha veszek köv autót az BMW E39 525D lesz és kész, addig marad ez 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A csomagtér nagyon állat, alapból majd 400 liter ha lehajtom az üléseket akkor már 1000 liter is van és a nagy csomagtérajtó miatt lehet is bele pakolni nem úgy mint sok sedanba ahol hely lenne csak darabold fel amit be akarsz rakni mert kicsi a nyílás...