Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
jah, a gazdasági totálkár azért jelentős értékcsökkentő tényező! szépen megcsinálták, minden a helyére került vissza, minden ki lett cserélve, amit ki kellett? mondjuk hosszú távon a csaj gazda sem gyilkos, rövidben tudnak durva dolgokat csinálni egy hideg motorral, jájjj!
én próbáltam sérülés mentes autót venni, azt hiszem sikerült is, bár sötét kékben nem a legszebb a vectra, de legalább egy rozsdapötty sincs rajta, szemre javítva sem volt! 200ezer lesz benne 700km múlva, vezetett szervízkönyves, de ami a durva, hogy a sima recés gumi kormány durván tud kopni, látszik, hogy 9-12 óráig használta a gazdája, a többi részen semmi kopás, ott gyalu(biztos gyűrűs kéz, de a fene lerohasztotta volna róla)! mind1, vagy veszek bele egy bőrös kormányt, vagy bebőröztetem és akkor nem fog ez sem zavarni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest