Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
_seth_
üzenetére
Ez nagyon relatív dolog ugyanis szerintem 450-500 körül indulnak a szép darabok, és onnét lehet válogatni felszereltségben. Alatta 99%ban a rozsda miatt nem venném meg. Enyémen minimális volt, amit azonnal kijavítottam. A kocsi 440 volt, most már 550-ért sem adnám oda. Így is terveztem hogy 400 körül veszek vekit, aztán szépen lassan "felépítem" magamnak. Egyrészt ennyi pénzem volt, másrészt pedig így izlésemre formálhatom (felni, zene, stb..) A nekem kellő extrák : elablak, klíma szervó,megvanak. Mást kb be lehet szerelni aprópénzért vateráról, ha később akarom.
Mindenki másképpen áll ezekhez a dolgokhoz. van aki nem akar foglalkozni vele, én pedig kifejezetten "építeni" szeretném szépen lassan..
Persze szerkezetileg hibátlan az autó, se szilentet futóműalkatrészt, semmit nem kellett cserélni. 10.000km-et mentem vele augusztus óta probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest