Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
G Astra: március 9-én vettük meg a 2004 novemberi gyártású Astra Classic II sedan autónkat; 1.4 benzin, 16V, Ecotec, szíjas, EGR gyárilag lefalazva.
Nincs összehasonlítási alapom, de sejtem, h egy hasonló korú Tiptronicos Quattro 2.5 PDTDI Audi szervíze/alkatrészei jóval többe kerülnének, holott az egy más kategória, szebb, erősebb, stb.
Sajnos nekem olyan dolgok jöttek elő, amik kb. minden 10000. hasonló korú Astránál. Megdöglött az ECU. Nem vezérelte a benzinpumpát, majd a klímát se, nem patkolgattuk tovább, csere. 50000 HUF az új computer, plusz szerelés. Belső levegő keringetője szintén off, lekötötték.
Nyári gumit én vettem, akkumulátort én vettem, mert a gumi öreg, repedezett volt, az akksi gyári, és fullra megdöglött. Kipufogó hővédő lemez lerohadt, ez jövő évi project. Ez mondjuk minden kocsinál kötelező.
Első szervíz 100e HUF volt, minden folyadék cseréje, minden szűrő cseréje, vezérlés-szett, gyertyák, féktárcsák, fékbetétek, ill. szimmeringek, munkadíj.
Ettől függetlenül eladni nem akarom, annyit nem ér a dolog. Állapota szép, megkímélt, én tettem bele a 100000. kilométert, jól van ez így, ezt kell szeretni.
Jól fontold meg a dolgot, ennyiért bivaly/nem bivaly, hanem SDI Golfot is kapsz, takarékos dízel motorral.
Az 1.4 nem rossz, de pl. a sedan kasztni nehéz neki, a nyomaték sem fogja felszedni az aszfaltot.
Egy 1.7 Isuzu már elgondolkodtatna, NJoy felszereltséggel, kombiban engem is. Jóval nyomatékosabb motor, alacsony fogyasztás, viszont, ha belenyúlsz, akkor költséges a motorfelújítás.
Jól gondold át, ha van időd és nem létszükséglet az autóvásárlás.
Ezektől függetlenül egy olcsón fenntartható, nekem kényelmes (195cm/105kg) autóról van szó, szeretem a nagy csomagtartót, osztva dönthető üléseket, hidegben jól fűt, klíma városon kívül jól muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest