- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Dízelről van szó, Exide Premiumot néztem ki én is. A hétköznapokban 90%-ot városban mászkálok vele, az tudtommal nem tölti úgy vissza mint egy hoszabb távú kocsikázás, szal a lényeg hogy legyen benne tartalék..
Mindenki mást mosnt, egyik oldalon meg azt olvastam, hogy a gyártók a legkisebbet rakják az autókba, nyugodtan tegyük bele a nagyobbakat, max tovább tart visszatölteni(Ah) bár én a gyári Ah-st veszem, csak nagyobb indítóárammal, nem hiszem hogy ez annyira negatívum lenne.
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót 
_seth_ nah az fasza.. tehetek le erről is? bár exideről eddig csak tőled halottam negatívumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót