Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Remélem ez nem politika:
"Mi magyarok elsősorban a gazdagságunkat igyekszünk fitogtatni az étkezésünkkel, másodsorban pedig kuruckodásból eszünk, tízegynéhány millió Kis János akarja kienni a világ Sarudiját a vagyonából."
Rég olvastam ilyen jó összefoglalót a magyar konyháról és néplélekről.
Persze mondhatnók, hogy túlsúly tekintetében nyugatabbra sem jobb a helyzet, de ennél azért árnyaltabb a kép, a német átlag legalábbis sokkal egészségtudatosabb, és arányaiban jóval többen figyelnek oda az étkezésre, és főleg a testmozgásra, mint Mo-n.
Ja, és mielőtt szó érné a ház elejét: igen, magamra ismertem, és a dolog nagy részében bűnös vagyok magam is, mentségemre szolgáljon, hogy folyamatosan próbálom a rossz beidegződéseket levetkőzni, egy ideje már rendszeresen mozgok is, és gyökeresen megváltozott a táplálkozásom az utóbbi 1-2 évben. de 30+ év rossz szokásait nem lehet azért egyik napról a másikra elhagyni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest